Home»Muzika»Brajan Mej poziva na proteste protiv “arogancije, neznanja i nepoštenja” vlade Borisa Džonsona

Brajan Mej poziva na proteste protiv “arogancije, neznanja i nepoštenja” vlade Borisa Džonsona

6
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Gitarista grupe Queen Brajan Mej bio je zaražen je Covidom-19, sada moli druge da se vakcinišu i poziva na proteste protiv “nesposobnosti” britanskog premijera Borisa Džonsona i njegove vlade.

U seriji postova na Instagramu nakon što je otkrio da je pozitivan na virus, Mej je otkrio da veruje da se zarazio Covid-19 nakon što je prisustvovao rođendanskom ručku prijatelja u subotu, 11. decembra, sa svojom suprugom, glumicom Anitom Dobson:

“Mislili smo da smo u sigurnom “balonu”… ali nije tako”, kaže on.

Gitarista otkriva da je, uprkos tome što su on, Anita i drugi gosti bili “trostruko vakcinisani”, osam učesnika žurke zaraženo virusom Covid-19 u roku od nekoliko dana, a on i njegova supruga su konačno bili pozitivni na virus 14. decembra. Par je do 1. januara bio u karantinu.

Mej je pozvao one koji tek treba da budu vakcinisani da se vakcinišu da se “ujedine protiv ovog osvajača”:

“To je gadna stvar”, napominje on, “i još nije završena” – i podelio svoje uverenje da antivakseri umesto pto protestvuju protiv vakcina treba da usmere svoj bes protiv “arogancije, neznanja, nepoštenja” vlade Borisa Džonsona.

“U bolnicama trenutno ima toliko ljudi koji nisu vakcinisani, a koji su na liniji između života i smrti”, napisao je on. “I ne mogu vam dovoljno da naglasim, ovo nije odgovor na virus koji bi moje telo dalo samo od sebe. Reaguje zato što sam imao tri doze Pfizera. I molim vas i preklinjem vas da odete i dobijete vakcinu ako već niste, jer vam je potrebna pomoć. Izgubio sam jednog od svojih najboljih prijatelja od COVID-a veoma rano; za šest dana ga je ubio”.

BRAJAN MEJ ZARAŽEN OMIKRON SOJEM KORONA VIRUSA, NA INSTAGRAMU MOLI FANOVE DA SE VAKCINIŠU…

“Očajan sam kada vidim ove ljude kako protestuju protiv vakcine, protestuju protiv kršenja njihovih prava jer će možda morati da nose maske”, nastavlja on. “Isuse Hriste, momci, naši roditelji su se borili kroz ratove i ugrozili su im građanska prava. Sve što neko traži je da odigrate svoju ulogu i pokušate da se ujedinite protiv ovog osvajača”.

VLADA BORISA DŽONSONA PREVARILA BRITANSKE MUZIČARE: OBEĆALI IM BEZVIZNI REŽIM ZA EVROPSKU UNIJU, KAD ONO MEĐUTIM…

“U svakom slučaju protestujte“, kaže Mej. “Ja sam prva osoba koja podržava ljudska prava na proteste, ali protestujte protiv stvari koje bi trebalo da vas zanimaju, protestujte protiv nesposobnosti, arogancije, neznanja, obmane, i nepoštenja ove vlade koju vodi Boris Džonson…”.

“Izvinite – ove stvari više nisu zabavne”, piše on, “ali mislim da barem mogu to da apsorbujem informaciju koja bi mogla pomoći nekome da se oseća manje uplašeno. Osećam se malo usrano i frustrirano što ne mogu da budem napolju u ovo doba godine. Ali mislim da svi pomalo osećamo to – zar ne? I tako je jasno da je nova Omicron varijanta potpuno van kontrole u Velikoj Britaniji. I verovatno u celom svetu. Živeli svima i srećno napolju“, dodao je gitarista.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

DLM umesto Psihomodo Popa na Danima Spensa u Novom Sadu...

Next post

Svi pričaju da je "prosečan"... ali "Don't Look Up" je srušio sve rekorde Netflixa

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *