Priča koju je neko morao da ispriča… Film o Elvisu Prisliju u bioskopima sredinom godine

0
64
Ostin Batler/Photo: YouTube printscreen
Ostin Batler/Photo: YouTube printscreen

Baz Lurman se vratio u svet filma. Uradio je to, smatraju mnogi sa stilom, biografskim filmom o Elvisu Prisliju. Pre dva meseca predstavio je Ostina Batlera koji glumi Prislija, i najavio da će Tom Henks glumiti njegovog menadžera.

Nova kontroverzna teorija: Elvis Prisli umro je zbog loših gena, a ne od droge i rokenrol načina života

Radnja filma koji bi trebalo da doživi premijeru u junu ove godine pokriva period rasta rock legende od siromašnog pevača do globalne ikone, gledana kroz prizmu njegovog složenog odnosa tokom dve decenije dugog prijateljstva i poslovnog odnosa sa menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom.

I kad sve lađe potinu… ne gubite nadu… Elvis Prisli nije

Što se tiče izbora glavnog glumca koji će morati da se izbori sa zahtevnom ulogom, reč je o momku koji je glumio u “The Shannara Chronicles” i dobio ulogu Elvisa još u julu 2019. Od tada se glumac pojavio u “The Dead Don’t Die” i glumio člana porodice Menson u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu” Kventina Tarantina. Nastupio je i u Apple TV+ mini seriji “Masters of the Air”, koju je producirao Tom Henks.

Australijski režiser je poznat po tome što ne režira često. U dosadašnjoj karijeri zabeležio je svega pet filmova sa dosta varirajućim kvalitetom. U novom milenijumu snimio je tri: “Moulin Rouge” (2001), “Australia” (2008) i “The Great Gatsby” (2013). Poznavajući Lurmana, ovaj film će biti ekstravagantan i vizuelni praznik za oči.

Pogledajte trejler:

HL/Izvor: mulj.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime