Benedikt Kamberbač: Pink Floyd su me pozvali na binu, da s njima otpevam “Comfortabli Numb”, a ja sam mislio da ću umreti…

0
76
Benedikt Kamberbač/Photo: YouTube printscreen
Benedikt Kamberbač/Photo: YouTube printscreen

Benedikt Kamberbač je legendarni glumac koji pokazuje zapanjujući raspon u svojim projektima. Međutim, i za glumca sa A liste postoje određeni aspekti performansa koji ga užasavaju.

Muke po Kamberbaču… Evo šta je sve morao da radi zbog uloge u filmu “The Power of the Dog”

Kamberbač se prisetio vremena kada je pevao deo pesme “Comfortably Numb” na bini na koncertu Pink Floyda i priznao da je bio – užasnut.

Los Angeles Times intervjuisao je Kamberbača i još neke njegove kolege o njihovim velikim filmskim planovima ove godine, a britanski glumac je opširno pričao o vremenu koje je proveo radeći na Netflixovom filmu “The Power of the Dog”, kao i o pritiscima pevanja uživo. Prisetio se i “zastrašujućeg” trenutka koji je od njega zahtevao pevanje uživo.

Nik Kejv i Benedikt Kamberbač zajedeno u filmu “The Electrical Life of Louis Wain”…

– To ne bih baš nazvao pevanjem, ali je bilo najbliže što sam ikada došao do srčanog udara – rekao je i nastavio: – Izašao sam na scenu na samom kraju svirke Pink Floyda. Dejvid Gilmur me je nagovorio da dođem i zamenim Rodžera Votersa u “Comfortably Numb”, što je, kao što znate, teška pesma, a sve vreme sam se pitao gde je hitna pomoć, jer sam samo mislio da ću umreti.

Inače, “The Power of the Dog”, trenutno se prikazuje u nekoliko odabranih bioskopa. Pored toga, pušta se na Netflix platformi za streaming kako bi publika uživala iz udobnosti svojih domova. “The Power of the Dog”,  će sigurno biti ozbiljan kandidat za nagrade Oskar, u glumačkim, ali i u nekim drugim kategorijama.

HL/Izvor: cheatsheet.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime