Uživaj jadna milijarderska guzico… Liam Galager prokomentarisao novu Noelovu pesmu

0
38
Noel i Liam Galager/Photo: Facebook
Noel i Liam Galager/Photo: Facebook

Noel Galager obeležio je Novu godinu tako što je podelio novi demo ‘Trying To Find A World That’s Been And Gone’

Liam Galager istog momenta prokomentarisao je novu pesmu otuđenog brata, nazvavši ga “jadnom guzicom”.

Noel je demo “Trying To Find A World That’s Been And Gone” objavio kao najavu svog predstojećeg novog solo albuma.

Odgovarajući na Twitteru na novogodišnju poruku koja je pratila Noelov novi demo, njegov brat i bivši kolega iz benda Oasis je napisao: “Miserable arse cheer up you billionaire” (nešto kao “uživaj jadna milijarderska guzico”).

“Zar ne misliš da je ovo godina kada ćeš konačno “našminkati” Liama?“ jedan obožavalac je tada napisao kao odgovor na tvit, na šta je Liam otvoreno odgovorio: “Da li je, jebote”.

Noel je ranije ove godine objavio album Greatest Hits pod svojim brendom High Fliing Birds, ali njegov poslednji studijski album bio je “Who Built The Moon“ iz 2017.

Dok fanovi očekuju dolazak nastavka, Galager je podelio pregled onoga što mogu da očekuju od predstojećeg albuma u obliku novog demoa.

NOEL GALAGER SMISLIO KAKO DA VRATI OASIS: AKO LIAM NEĆE, SVIRAĆU S NJEGOVIM HOLOGRAMOM. ON IONAKO NIJE STVARAN LIK…

“Znači, na kraju zapravo nismo stigli do kraja, zar ne?”, Galager je napisao u poruci fanovima koji su prijavljeni na njegovu mejling listu. “Završio sam pisanje/demo za sledeći album NGHFB pre otprilike 10 dana. Mislio sam da biste možda želeli da čujete ovaj mali komad koji – kao i prošlogodišnja ponuda – zvuči sasvim prikladno za ovu Novu godinu”.

Završio je rečima: “Nadam se da ste imali NAJBOLJU noć (koliko je bilo dozvoljeno) i nadamo se da ćemo se negde na leto sresti”.

HL/Izvor: nme.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime