Home»DJ Mashala»Nikolas Kejdž: Ne želim da me više zovu glumcem

Nikolas Kejdž: Ne želim da me više zovu glumcem

8
Shares
Pinterest Google+
Nikolas Kejdž/Photo: YouTube printscreen
Nikolas Kejdž/Photo: YouTube printscreen

Oskarovac, poznat po ulogama u filmovima kao što su “Leaving Las Vegas” i “Face/Off”, rekao je da nije oduševljen kada ga nazivaju glumcem.

– Za mene to uvek znači – O, sjajan je glumac, zato je sjajan lažov – objasnio je Kejdž, dodajući da preferira izraz “tespien” (thespian), što je izraz koji opisuje pozorišnog glumca, performera, glumačkog izvođača, odnosno onoga koji svojim performansom budi emocije.

– Zato što tespien znači da srcem radiš taj posao ili da koristiš svoju maštu, sećanja, snove i daješ nešto od toga kako bi komunicirao sa publikom – pojasnio je Kejdž.

NIKOLAS KEJDŽ O FILMU U KOJEM GLUMI SEBE: NISAM LUD DA GLEDAM NEUROTIČNU VERZIJU NIKOLASA KEJDŽA

Odnedavno, publika ga može gledati u filmu “Pig”, a za režisera ovog ostvarenja, Majkla Sarnoskog, Kejdž kaže da je “arhangel Majkl”.

– Znao sam da sam posle nekoliko filmskih pokušaja bio marginalizovan u studijima i da niko nije želeo da me pozove. I zato sam znao da ako me neko pozove to će biti neki mladi režiser koji će se sećati mojih ranijih filmova i znati da sam pravi za njegov scenario. I zato, on nije samo Majkl, već arhangel Majkl – izjavio je glumac.

HL/Izvor: cnn.com

Previous post

Pogledajte prvi zvanični  trejler za poslednju sezonu serije "Peaky Blinders"

Next post

Uživaj jadna milijarderska guzico... Liam Galager prokomentarisao novu Noelovu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *