Džeger objasnio čuvenu fotku iz Šarlota na kojoj cirka pivo u lokalnom baru: Samo nisam uradio ono što obično radim…

0
32
Mik Džeger/Photo: twitter screenshot
Mik Džeger/Photo: twitter screenshot

On je jedna od najvećih i poznatijih rok zvezda na svetu. Ali ser Mik Džeger (78), ostao je neprimećen kada je posetio Thirsty Beaver Saloon u Šarlotu u Severnoj Karolini dok je bio na turneji u septembru.

Muzičar je sada objasnio zašto njegove kolege, obezbeđenje, gosti bara i osoblje nisu ni trepnuli kada je pozirao ispred ove “rupe”. Ser Mik tvrdi da je ostao neprimetan jer nije bio “u velikoj, ogromnoj crnoj limuzini”.

Džeger je za Washington Post rekao:

– Tamo jedva da ima nekoga. Mračno je. Nema mnogo svetla. Nisam u velikoj, ogromnoj limuzini. Samo prošetam blokom i onda spazim taj bar – rekao je i nastavio:

– I ne mogu da uđem u bar jer mi COVID pravila turneje ne dozvoljavaju da idem u barove. I to je obećanje koje smo dali. Ali mogao bih da stojim u bašti ispred bara. Daleko od svih.

MIK DŽEGER KAŽNJEN SA 10.000 FUNTI… NAPUSTIO KARANTIN DA BI OTIŠAO NA UTAKMICU

Deleći svoju fotografiju kako stoji ispred Thirsty Beaver Saloona u septembru, ser Mik je napisao na Instagramu: “Izlazak sinoć u Šarlotu”.

Moglo se videti nekoliko ljudi kako sede oko njega, potpuno nezainteresovani za njegov statusu superzvezde.

Džeger je nosio je kapu i farmerke dok je pio pivo za koje se nagađa da je Miller Lite ili Michelob Ultra.

– Da sam došao velikom, ogromnom crnom limuzinom, kao što to obično radim, svi bi gledali u mene. Ovako, bio sam jedan od njih – rekao je Džeger.

Thirsty Beaver Saloon se smatra jednim od najpoznatijih ronilačkih barova u ovoj oblasti, koji je otvoren 2008. i brzo je privukao lojalno jezgro gostiju. Njegovom vlasniku Brajanu Vilsonu postavljeno je nekoliko pitanja o Džegerovom izgledu nakon što je njegov post eksplodirao na društvenim mrežama.

– Svi su navikli da je to eklektično mesto – rekao je on za Charlotte Observer.

MIK DŽEGER OTKRIO KOD HAUARDA STERNA: LUDI KIT MUN MI JE USRED NOĆI UPAO U SOBU OBUČEN KAO BETMEN, POTEGAO SAM NOŽ NA NJEGA

Brajan nije bio tamo u vreme kada je stigao ser Mik, jer je oko 22 sata otišao kući da stavi ćerku u krevet. Rekao je za Observer da je jedan od posetilaca video Džegera samo nakratko dok je ulazio i izlazio.

HL/Izvor: dailymail.co.uk

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime