Home»Muzika»Čudan, ali uspešan spoj… Alesso i Keti Peri objavili novi, energičan singl “When I’m Gone”

Čudan, ali uspešan spoj… Alesso i Keti Peri objavili novi, energičan singl “When I’m Gone”

4
Shares
Pinterest Google+
Alesso, Katy Perry_Press Photo_credit Rony Alwin
Alesso, Katy Perry_Press Photo_credit Rony Alwin

Švedski DJ, producent i miljenik ljubitelja elektronske muzike, Alesso predstavio je novi singl pod nazivom “When I’m Gone”. Reč je o saradnji na kojoj je učestvovala i jedna od najvećih zvezda pop muzike Keti Peri, a koju prati i zvanični lyric video.

– Čekali smo celu godinu da podelimo ovo sa vama – kaže Alesso koji je veoma srećan što je konačno došao dan kada svi mogu čuti pesmu i dodaje kako mu je bilo zadovoljstvo da radi sa Keti.

When I'm Gone_Cover Artwork
When I’m Gone_Cover Artwork

Singl je prva saradnja ovo dvoje muzičara. Numera dolazi posle plesne himne “Chasing Stars” na kojoj su učestvovali Marshmello i James Bay, kao i singla “Somebody To Use” koji je ove zime postao neizostavan adut top lista dance muzike.

Keti Peri godinu završava sa više od 50 milijardi slušanja na streaming servisima globalno, a spotovi za pesme “Roar” i “Dark Horse” nedavno su premašili po tri milijarde gledanja na platformi YouTube, što joj je osiguralo titulu prve muzičarke sa takvim dostignućem.

Pesma “When I’m Gone”, za koju se očekuje da će postati favorit radio stanica širom sveta, predstavlja još jedan produkt njihovih veoma uspešnih karijera, a da će i 2022. godina početi veoma uzbudljivo potvrđuje i najava svetske premijere muzičkog spota čiji se izlazak očekuje 10. januara.

Previous post

Dama peva opasno dobar bluz... Singlom i spotom za "Led" Marina Bošković najavila debi album

Next post

Tetovirali se Lemijevim pepelom... Tur menadžer i producentkinja Motorheada na bizaran način čuvaju sećanje na legendu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *