Blaža: Snimam stare pesme Filskulturnog laneta, hoću da slamam ženska srca, da mi na binu bacaju plišane mede i delove garderobe…

0
80
Inspektor Blaža/ Photo: Facebook @PrljaviinspektorBlaza
Inspektor Blaža/ Photo: Facebook @PrljaviinspektorBlaza

Frontmen beogradske grupe “Kljunovi”, šoumen, voditelj i pisac lakih i teških štiva Prljavi inspektor Blaža, odnosno Igor Blažević, kako mu piše u ličnoj karti, za Novosti kaže da bi 2021. godinu najradije zaboravio, kao i da će u 2022. ispuniti sebi višedecenijsku želju i snimiti album sa ljubavnim pesmama.

– Odlazi i druga godina korone i još jedan ispit i izazov za sve nas, ne samo u Srbiji nego i na celoj planeti – rekao je Blaža. – Nije bilo lako, taman kad pomislimo da smo se izborili sa virusom, on mutira kao Madona ili Ledi Gaga sa svojim scenskim nastupima i pesmama, i pojavi se kao nešto novo i drugačije. Nikad ne znaš, recimo, šta će Madona sledeće da obuče. Više smo je svi siti, kao i virusa, ali ona je još tu, kao i korona.

A Blaža na aparatima… Objavljene prve fotke sa snimanja serije o Pameli Anderson i Tomiju Liju

Odlazeću godinu Blaža bi, veli, najradije zaboravio zbog nekih stvari koje su se desile. Ipak, svestan je da život nije lak, da je, kao što kaže jedna latinska poslovica, život mornara lep, ali i opasan.

– Tako sam i ja plovio po uzburkanom moru sa svojim najbližima i nije bilo lako izdržati – priznaje autor hitova o Pameli, Bodirogi, Duletu Saviću, Džejmsu Bondu. – Leto je bilo aktivno, i svi muzičari su se iznenadili koliko je bilo manifestacija i događaja. Videlo se po narodu koliko je željan da se opusti i provede uz lepu pesmu. Sada se sve opet vraća u zatvorene prostore i treba da budemo mnogo oprezniji, jer sve ovo što se dešava, uopšte nije naivno, traje dve godine.

Novu godinu Blaža će dočekati kod kuće, sa svojom dragom:

– Biće nas šestoro, nas dvoje i Beatlesi. U stvari, biće nas sedmoro, uključujući i prase, ali kako prase uvek strada, ipak će nas biti šestoro.

Pohvalio se Blaža da je Deda Mraz došao, uprkos teškim uslovima za letenje, i da se on kao veliko dete, što i jeste, slikao sa njim i tražio mu poklon.

– To je poklon za sve nas, da više nikad nijedna dečja suze ne kane – dodaje Blaža. – Izgleda da sam gledao mnogo govora na izborima za mis sveta, a one su uvek za mir u svetu i bez dečjih suza. Rekao je da će probati da mi ispuni želju. A privatno sam tražio bicikl. I to onaj kućni, jer se plašim napolju, naši vozači su prilično nervozni, bolje mi je u kući da ga vozim.

HL VIDEO: BLAŽA I RIZA O SINGIDUNUM FESTU I, NARAVNO, O PAMELI ANDERSON

A što se tiče planova za 2022, naš sagovornik otkriva da se napokon ohrabrio da uradi nešto što želi već 40 godina – da snimi album sa pesmama iz perioda kada nije bio Blaža, već lider novog talasa u bendu Fiskulturno lane.

– Imam 40 pesama koje vučem ceo život i nikako da ih snimim, jer Kljunovi ne žele da ih sviraju – iskren je Inspektor. – Sve su ljubavne, a to niko ne očekuje od mene, svi traže duhovito. To je druga strana mene, bliže Huliju Iglesijasu. Nadam se da će se dopasti ljudima i da ću tim pesmama slomiti ženska srca, pa će mi na binu bacati plišane medvede ili neke delove garderobe. Zna se već koje.

HL/Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime