Anica Dobra o saradnji s Vesnom Trivalić: Prvi put smo se sad u kadru ispričale, prvi put stvarno radile zajedno, nabacivale volej da bi druga dala gol…

0
115
Cudne ljubavi/Photo: printscreen
Cudne ljubavi/Photo: printscreen

Glumica Anica Dobra istakla je da joj je drago što prvi put posle “Otvorenih vrata” igra zajedno sa koleginicom Vesnom Trivalić zahvaljujući reditelju Nikoli Koji u predstojećoj humorističkoj mini seriji “Čudne ljubavi”.

– Osim što se privatno volimo, prvi put smo se sad u kadru stvarno ispričale, prvi put smo radile zajedno, nabacivale volej da bi druga dala gol – rekla je Dobra.

U kratkom video intervjuu produkcijskoj kući Fajerflaj povodom emitovanja tri nastavka “Čudnih ljubavi” 1, 2. i 3. januara na televiziji Superstar, Dobra je rekla da joj je zajedničko igranje sa Trivalić “nešto užasno dragoceno” i da će “mnoge obradovati Vesnina pojava”.

U romantičnoj komediji, pored Koje, Dobre i Trivalić, igraju i Milena Predić, Nina Nešković, Jovan Jovanović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Janko Popović Volarić, Nikola Pejaković, Zoran Cvijanović i drugi.

– Svi su likovi pođednako epizodni, važni i glavni. Svaki ima nekakvu svoju priču, što zajedno čini nekakav mozaik – rekla je Dobra.

Iz Fajerflaja je najavljeno da se “Čudne ljubavi” bave pitanjima poput da li razvedeni partneri mogu biti prijatelji, kako je voleti mnogo mlađeg muškarca ili o sebi lagati devojku, sestrinsko rivalstvo, muško-žensko prijateljstvo i da li decu treba podržavati baš u svemu.

– Danas ko je normalan taj nije normalan. Tako da ovi ljudi ipak nisu normalni. Zato su, ne samo njihove ljubavi, nego sve što se dešava u seriji jako je čudno. Ja bih se koncentrisala na drugu reč ljubav. Ona je glavni pokretač motiv zašto se sve tako dešava – ocenila je Dobra.

Prema njenim rečima, “humora nema bez tačne emocije i bez topline”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime