Rokeri za rokere… Plan B fondacija u svoj rad uključila tim medicinskih eksperata, stigla i donacija od 1.500.000 dinara

0
323
Oglasi
Plan B, promo
Plan B, promo

PLAN B Fondacija najavila je rad novoformiranog tima medicinskih eksperata koje sačinjavaju: prof. dr Slobodan Savić, prof. dr Ivanka Baralić-Obradović i prof. dr Nikola Vojvodić. Uključivanjem ovih eksperata, koji su pored svog dugogodišnjeg medicinskog iskustva i profesori Medicinskog Univerziteta u Beogradu, Plan B Fondacija je sada u mogućnosti da oceni prioritetne potrebe onih osoba koje se obrate za pomoć.

– PLAN B Fondacija je ozbiljna i mlada organizacija koja povećava svoje radne i profesionalne mogućnosti putem uključivanja medicinskih eksperata koji imaju znanje i kvalifikacije da nam daju pravi savet u svakom trenutku naših potreba – rekao je osnivač PLAN B Fondacije Zoran Konević. – Prezadovoljni smo njihovim dolaskom i dobrim namerama da nam se pridruže.

Osnovana Plan B fondacija koja okuplja poznate muzičare za pomoć kolegama

Cilj i želja PLAN B Fondacije je da pomogne profesionalnim rock & roll i pop muzičarima koji se nalaze u ozbiljnim zdravstvenim problemima. O definisanju prioriteta i načinu pomoći, preporuke će dati medicinski eksperti koji su svoje ogromno znanje i iskustvo stavili na raspolaganje Fondaciji.

– Mislim da je ovo pravi način da se pomogne muzičarima koji imaju ozbiljne zdravstvene probleme. Na nama je da ovoj plemenitoj akciji damo lični doprinos u skladu sa svojim mogućnostima – istakao je prof. dr Slobodan Savić.

Prof. dr Slobodan-Savić/Photo: Plan B promo
Prof. dr Slobodan-Savić/Photo: Plan B promo

Prof. dr Ivanka Baralić-Obradović je u svom obraćanju istakla želju celog tima da pomogne ljudima – muzičarima, koji su čitav svoj život posvetili toj vrsti umetnosti:

– Svojim delovanjem oni su nam pružili nezaboravne trenutke zadovoljstva. Mislim da je potrebno da im svi zajedno pomognemo u zdravstvenim situacijama koje su ih zadesile.

Prof.dr Ivanka-Baralić-Obradović/Photo: Plan B promo
Prof.dr Ivanka-Baralić-Obradović/Photo: Plan B promo

Na misao svoje koleginice nadovezao se prof. dr Nikola Vojvodić, dodajući:

– Radi se o ljudima koji su stvarajući muziku tokom svoje karijere, u to uložili puno truda, energije i empatije. Svojim stvaralaštvom pomogli su mnogima da sačuvaju optimizam i dobru volju u teškim vremenima.

Prof. dr Nikola-Vojvodić/Photo: Plan B promo
Prof. dr Nikola-Vojvodić/Photo: Plan B promo

Svi članovi ekspertskog medicinskog tima PLAN B Fondacije, pozivaju zainteresovane da se obrate Fondaciji putem email-a zajedno@planbfoundation.net

Podsećamo vas da su humanu inicijativu i angažovanje Fondacije među prvima prepoznale dve izdavačke kuće – Tesla Music i Jugoton/ Croatia Records. One su predstavnicima Fondacije nedavno uručile ček u iznosu od 1.500.000 dinara.

Plan B, uručenje donacije/Photo: promo
Plan B, uručenje donacije/Photo: promo

Pored Zvonimira Đukića Đuleta i Dragog Jelića, Fondacija je pripremila nove kompozicije i umetnike koji će se pojaviti da podrže tu inicijativu.

Pozivamo ljubitelje muzike i društveno odgovorne kompanije da prepoznaju snagu i potencijal ovog projekta, uzmu učešće i donacijama pomognu afirmaciji PLAN B Fondacije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime