Dejv Mastejn podelio klip nove pesme Megadetha “Life in Hell”

0
101
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo
Dejv Mastejn/Photo: Gibson promo

Obožavaoci Megadetha već nekoliko godina slušaju o obećanjima o nastavku albuma “Distopia” iz 2016. Neki snimci iz studija su se pojavili u ranoj fazi pisanja i snimanja a sada Dejv Mastejn ima još jednu poslasticu za sve pre isteka 2021. — audio snimak nove pesme “Life in Hell”.

Ranije ove godine, Mastejn je najavio da se pridružio Cameo-u – video servisu gde se slavne ličnosti mogu da isporuče personalizovane poruke traženoj stranci – i uspešno ga je koristio kao alat za viralna i taktička ažuriranja o novom Megadeth albumu, koji je naslovljen “The Sick, The Dying and The Dead”.

Dejv Mastejn na koncertu Megadetga održao buntovni govor: Nošenje maski je “medicinska tiranija”

Jedan srećni primalac Cameo sadržaja, Gejb, dobio je čak i više nego što je očekivao jer je Mastejn odlučio da podeli tizer snimak sa predstojeće ploče. “Mislim da vas to čini prvom osobom u spoljnom svetu – van studija, benda i moje porodice – koja je čula bilo kakvu muziku sa nove ploče”, rekao je lider Megadetha posle 12 sekundi odsviranog tizera “Life in Hell”.

Gibson predstavio novu gitaru u čast Dejva Mastejna…

A kako to zvuči? Nije baš pošteno suditi o albumu samo na osnovu 12 sekundi muzike, ali, pa… zvuči kao Megadeth! Mastejn ima jedan od najizrazitijih stilova rifova u celom metalu i niko drugi ne može da zameni legende treša.

Poslušajte deo pesme “Life in Hell”, za koju je Mastejn otkrio da je druga na listi pesama, u videu ispod. “The Sick, The Dying and The Dead” će, nadamo se, biti objavljen na proleće sledeće godine.

HL/Izvor: loudwire.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime