Šta se dešava s Foo Fightersima? Pre dve nedelje Dejv Grol prijavio je “nepredviđeni medicinski problem” u bendu, a od tada – tišina

0
54
Foo Fighters/Photo: promo
Foo Fighters/Photo: promo

Pre dve nedelje, Foo Fighters su se ukrcali u privatni avion koji je leteo za Čikago gde je trebalo da se pređu na direktni let Etihada za Abu Dabi. Bili su na putu na nastup posle poslednje trke Formule 1 ove godine.

Mešutim, nikada nisu izvršili taj transfer. Dok je avion bio na zemlji u Čikagu, jedan od članova benda je prebačen u bolnicu zbog “nepredviđenih zdravstvenih problema”. Svirka na F1 je otkazana i nastupila je – tišina.

GROL PROTIV MRAČNIH SILA… FOO FIGHTERS PREDSTAVILI PRVI TIZER ZA SVOJU HOROR KOMEDIJU “STUDIO 666”

Medijsko zamračenje je bilo potpuno. Osim, naravno, standardnih postova o predstojećoj turneji i božićnih čestitki, Ne samo da nije bilo izjava ili ažuriranja statusa benda u bilo kom obliku, već ih je ostalo nula i posle projnih pitanja fanova. Čak ni TMZ ni The Daily Mail nisu imali šta da prijave, kao ni bilo koji od “dobro obaveštenih” sajtova. Ovo je stvorilo infoni vakuum koji fanovi počinju da popunjavaju sopstvenim teorijama.

Jedan od njih navodno je video Dejva Grola u Los Anđelesu. Ne zna se datum kada je ovo snimljeno, ali izgleda – nedavno.

HL/Izvor: journalofmusicalthings.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime