Slađana Milošević objavila dva nova video singla: Ekletika je uvek in, ovo je samo tizer za sve što spremam u sledećoj godini…

0
255
Oglasi
Aleksandra Slađana Milošević/Photo: press promo
Aleksandra Slađana Milošević/Photo: press promo

Autentična diva regionalne muzičke scene Aleksandra Slađana Milošević objavila je dva singla „Svetla Kaira“ i „Fantastično putovanje“, preobučena u stil novog milenijuma.

Nesvakidašnji zvuk tehno remiksa delo je #NVU Music, alias Nikola Vukanović.

Novi muzički spotovi doneli su potpuno drukčiju estetiku.

– Nikola Vukanović i ja sarađujemo već dugi niz godina. Njegovi raznovrsni talenti ne samo u muzici, već i u režiji i grafičkom dizajnu, često me iznenade, čak i nakon svih godina saradnje. Nedavno mi je poslao demo verzije ovih pesama, koje su me potpuno očarale, te sam predložila da ih uobličimo i objavimo EP elektronske muzike. Ovo je samo tizer onoga što slušaoci mogu da očekuju od mene u novoj godini – kaže Slađana Milošević o saradnji sa Nikolom Vukanovićem.

SLAĐANA MILOŠEVIĆ: 40 GODINA ŽIVIM SUDBINU ZABRANJENOG, NAPADANOG, PROGANJANOG…

O daljim planovima i projektima Slađana kaže.

– I dalje će to biti New metal, npr. moj britanski album “Animal Tested” (Testirano na životinjama) strani mediji su nazvali Art Metalom. Zanima me elektro muzika, što se može videti po poslednjem izdanju “On the Leash of Love” (Na povocu ljubavi) sa Kid Vibesom. Nova dva remiksa “Svetla Kaira” i “Fantastično putovanje” koja upravo objavljujemo, pripadaju pravcu deep house, ali zanimljivi su mi i drugi pravci – kaže Slađana Milošević.

Ipak na kraju ostaje zagonetna šta konačno možemo očekivati od nje nakon toliko godina eksperimentisanja u uspešnoj muzičkoj karijere

– Rep je osamdesetih godina nastao u Americi, direktno iz buntovnog rocka. Rep je pravac koji daje široke mogućnosti tekstualne ekspresije. Ali nemojte se iznenaditi, ako moje kompozicije čujete i u klasičnoj formi, na koncertu sa simfonijskim orkestrom.

Pre nekoliko godina, sarađivala sam sa slovenačkim Big bandom i njihovim vođom Alešom, sa kojim sam pisala aranžmane. Big band je pripremio brass izvedbe mojih pesama. Eklektika je uvek in – zaključuje ova autentična diva.

HL/Izvor: 24sedam.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime