Home»Muzika»Nemački muzej Madame Tussauds se propisno obrukao… Voštana “Božićna Rijana” ne liči na sebe

Nemački muzej Madame Tussauds se propisno obrukao… Voštana “Božićna Rijana” ne liči na sebe

5
Shares
Pinterest Google+
Rijana/Photo: facebook@Rihanna
Rijana/Photo: [email protected]

Voštana figura popularne pevačice Rijane postavljena u nemačkom muzeju Madame Tussauds dobila je novi božićni izgled, ali je problem nova voštana figura nimalo ne liči na pevačicu, iako su zlobnici primetili da su barem pogodili tetovaže.

Rijanina voštana figura prvi put je predstavljena u muzeju Madame Tussauds 2011. godine, kada je bila odevena u crvenu haljinu, ali u muzeju su odlučili da bi je trebalo ‘osvežiti’ i obući joj prigodnu božićnu haljinu. Međutim ‘božićna Rijana’ ima oskudno seksi crveno odelo Deda Mraza, ‘čudnu’ frizuru i crte lica koje nimalo ne podsećaju na njeno pravo lice.

Muzej voštanih fugura ne sreće se prvi put sa takvim i sličnim kritikama. Godine 2019. u njihovoj podružnici u Njujorku, voštana figura P Diddyja uništena je nakon što mu je nasilno odrubljena glava i bačena na pod. Takođe, 2019. godine, uklonili su voštanu figuru bivše članica grupe Girls Aloud Šeril Kol iz muzeja posle devet godina, a kustosi su rekli da ona “više nije relevantna”.

PARANOJA U DANSKOJ… SKLONILI VOŠTANU FIGURU MAJKLA DŽEKSONA IZ TRŽNOG CENTRA ZBOG ŽALBI RODITELJA

Figure Majkla Džeksona ostale su u svim muzejima Madame Tussaud uprkos kontroverzi oko dokumentarca ‘Leaving Neverland’ nakon što je prvi put prikazan u martu 2019.

Londonski MC Stormzy, međutim, rekao je da je to bio jedan od njegovih “najponosnijih trenutaka” kada je muzej Madame Tussauds otkrio njegovu voštanu figuru u avgustu ove godine.

 

Previous post

Branja predstavio video singl "Pramenovi", urbanu rok priču iz Novog Sada

Next post

U potrazi za unutrašnjim mirom... Niko Nikolić objavio novi singl i spot za pesmu "Vetruška"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *