Nikol Kidman: Holivud je surov, nisu mi glasno rekli “istekao ti je rok trajanja”, ali…

0
138
Oglasi
Being the Ricardos, Nikol Kidman/Photo: printscreen
Being the Ricardos, Nikol Kidman/Photo: printscreen

Nikol Kidman progovorila je o tome šta se događa u Holivudu s glumicama koje dođu u određene godine nakon čega se smatraju prestarima za dobijanje uloga.

U razgovoru za magazin Dujour, 54-godišnja glumica rekla je:

– Postoji konsenzus u filmskoj industriji da su glumice u četrdesetim godinama okončale svoju karijeru – dodajući: – Nikada mi niko nije rekao ‘Istekao ti je rok trajanja’ ali nekoliko puta su me odbili i zatvorili mi vrata.

A kaže da ne ume… Nikol Kidman objasnila kako je došlo do toga da peva naslovnu numeru za seriju “Slom”

Za ulogu Lusil Bol u filmu “Being the Ricardos” ona je nedavno nominovana za Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice. Film je režirao Aron Sorkin a glumica je priznala kako je gotovo odustala od te uloge pošto su mnogi tvrdili kako ona ni ne izgleda ni ne zvuči kao Lusil Bol, slavna glumica iz pedesetih i šezdesetih godina. Film se bavi periodom kada su ona i njen partner Desi Arnaz (glumi ga Havijer Bardem) bili jedan od najmoćnijih parova Holivuda, ali ulaze u profesionalnu i privatnu krizu koja preti upropaštavanjem njihove karijere i odnosa.

PORUKA SAJENTOLOGA ZA NIKOL KIDMAN: Na svu sreću umrećeš…

Početkom meseca Nikol Kidman priznala je kako uopšte nije brinula oko ove uloge jer je scenario izuzetno dobar, kao izvrsna knjiga. Ali, kada je prihvatila ulogu počela je da se dvoumi oko toga da li je ona pravi odabir, naročito kada su počeli da se pojavljuju medijski napisi kako ona nije trebalo da prihvati tu ulogu. Zato je omislila kako ipak treba da odbije ponudu.  Ali, tada su  producent Tod Blek i reditelj Aron Sorkin rekli kako to ne dolazi u obzir.

Inače, film je u američkim bioskopima počeo da se prikazuje 10. decembra.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime