Pesma koja je odolela vremenu… “Mama” grupe Van Gogh u novom akustik live spotu

0
265
Oglasi
Van Gogh/Kombank dvorana promo
Van Gogh/Kombank dvorana promo

Van Gogh objavio spot za akustik verziju pesme “Mama” sa koncerta održanog u Kombank dvorani 2019. godine.

– Spot za akustik verziju pesme “Mama”, najava je ekranizovanog akustik koncerta grupe Van Gogh, u kome će publika uskoro imati prilike da uživa na YouTube kanalu benda i putem malih ekrana širom regiona, kao i najava predstojeće koncertne sezone grupe Van Gogh – poručuje frontmen Zvonimir Đukić Đule

HL intervju – Đule Van Gogh: Ceo život nas privlači nepoznato. U tome leži čar kreacije!

Da ovaj hit odoleva vremenu, ali i aktuelnim muzičkim trendovima, govori i najnoviji spot za pesmu “Mama” (sa albuma “Strast” iz 1993. godine) snimljen na akustik koncertu, koji je grupa Van Gogh održala u beogradskoj Kombank Dvorani, marta 2019. godine.

Publika koja je bila na koncertu, imaće priliku da iz novog ugla doživi atmosferu istog, a svi oni koji su propustili ovaj scensko-muzički spektakl, imaće priliku da uskoro na istom mestu, ponovo uživo čuju bend.

– Ovaj spot, između ostalog najavljuje i naše novo koncertno poglavlje. Sudeći po raspoloženju publike i atmosferi koja nas je te večeri obostrano ponela, bio je to jedan od posebnih koncerata u karijeri. Drago mi je da smo ga zapisom otrgli od zaborava -ističe Đukić.

Ðule Van Gogh: Ta potreba da gledate uživo nekog dok mu govorite biće kontraefekat pandemije na koji niko nije računao

Na koncertu su, podsetimo, u akustik verziji bile izvedene pesme grupe Van Gogh iz različitih perioda karijere, između ostalih i “Viline vode”, “Mama”, “Za godine tvoje”, “Opasan ples”, “Tanka nit”, “Klatno”, “Nešto vuče me dole”, “Da li zna”, “Kolo”, “Anđele moj brate”, i mnoge druge.

Akustik spot za pesmu “Mama” samo je uvod u ekranizovanu pedesetominutnu verziju koncerta, koja će premijerno biti emitovana na televizijskim kanalima u zemlji i regionu u danima nakon novogodišnjih praznika, kao i na oficijelnom You Tube kanalu grupe Van Gogh.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime