Keri King: Ja bih… ali mislim da Slayer više neće svirati

0
136
Oglasi
Keri King/Photo: wikipedia.org
Keri King/Photo: wikipedia.org

Slayer je pre dve godine održao oproštajnu turneju, ali fanovi, ali i članovi Slayera se ipak nadaju da to nije kraj.

Sam frontmen Tom Araja želi da Slayer prestane da bude aktivan bend, a i logično je za takav energični bend koji traje decenijama da okonča onda kad misli da ne može više da održava energiju na istom nivou. Ali, s tim se ne slažu drugi članovi Slayera – Keri King i Gari Holt.

SLAYER ZA KRAJ PRIČE NAJAVIO FILMSKI I AUDIO ZAPIS – “SLAYER: THE REPENTLESS KILLOGY”

Naravno, da bi bend nastavio, treba da se svi slože da su spremni za koncerte. S obzirom na to da su i dalje tražen bend, postavilo se i logično pitanje – ukoliko bi se opet okupila “velika četvorka”, da li bi svirali? Na to pitanje je Keri odgovorio:

– Ja bih! Ali, mislim da Slayer više neće svirati. A nema smisla da sviram sam!

UZ SLAYER PROTIV URAGANA… OVAJ FAN LEGENDARNOG BENDA STAO JE NA PUT MOĆNOJ SILI PRIRODE… I TO NE PRVI PUT

Kad su manadžera benda posle oproštajne turneje, iz magazina Metal Sucks, pitali da li to znači da više neće biti koncerata, odgovorio je “ne znači”, odnosno, ipak je otvorena mogućnost da će biti koncerata.

Sam Keri King u poslednje dve godine radi s novim bendom koji uključuje Pantera frontmena Fila Anselma i Slayer/Exodus gitaristu Garija Holta, ali iako je priča počela pre dvije godine, a King kaže da imaju dva albuma spremna za izdavanje, pandemija im je poremetila planove, i ne zna se šta će se s njima dogoditi.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime