Home»Muzika»Pravda je šarena laža za sirotinju…. Rod Stjuart i njegov sin priznali krivicu za napad na čuvara, sudija im – oprostio (?!)

Pravda je šarena laža za sirotinju…. Rod Stjuart i njegov sin priznali krivicu za napad na čuvara, sudija im – oprostio (?!)

4
Shares
Pinterest Google+
Rod Stjuart/Photo: facebook@rodstewart
Rod Stjuart/Photo: [email protected]

Britanski pop i rok pevač ser Rod Stjuart i njegov sin Šon Stjuart, izjasnili su se da su krivi za napad na pripadnika obezbeđenja u luksuznom hotelu na Floridi 2019. godine.

Pevač i njegov sin optuženi su za blaži napad nakon što im je odbijen zahtev da prisustvuju privatnom događaju u novogodišnjoj noći, navodi se u izveštaju policije.

Kako se precizira, Šon (41) je navodno gurnuo čuvara, a ser Rod Stjuart (76) ga je pesnicom udario u grudi, prenosi BBC.

DEKI PRORADILA VRELA ROKERSKA KRV… ROD STJUART I NJEGOV SIN SE POTUKLI S OBEZBEĐENJEM NA ŽURCI

Advokat ser Roda Stjuarta naglasio je da niko nije povređen u incidentu i da porota nije proglasila njegovog klijenta krivim za optužbe.

Niko od njih neće ići pred sud, niti u zatvor, a neće morati ni da plate novčanu kaznu niti će dobiti uslovnu kaznu, rekao je advokat poznatog muzičara.

Sudija je odustao od donošenja presuda, što znači da oni nisu zvanično osuđeni.

HL/Izvor: bbc.com

Previous post

RTS podneo krivične prijave zbog neovlašćenog postavljanja premijernih serija na internet

Next post

Hteli smo da preskočimo ovu temu, ali... Javila se i četvrta žena koja tvrdi da je žrtva zlostavljanja "Zverke" Krisa Nota

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *