Home»Muzika»Homeland»Bend Rulja Inc. objavio debi album “Ništa skriveno”…  Stigao i spot za pesmu “Znam”

Bend Rulja Inc. objavio debi album “Ništa skriveno”…  Stigao i spot za pesmu “Znam”

4
Shares
Pinterest Google+
Rulja Inc, /Photo: Jovan Vidaković
Rulja Inc, /Photo: Jovan Vidaković

Rok bend Rulja Inc. iz Lazarevca objavio je spot za pesmu “Znam” i njime predstavio svoj prvi album “Ništa skriveno” koji je pre nekoliko dana objavljen za Multimedia Music.

Bend Rulja Inc. čine gitarista i pevač Ivan Simić, gitarista Marko Milutinović, basista Vuk Stojanović i bubnjar Dejan Anočić, koji se redovni pratioci našeg portala sigurno sećaju i kao učesnika prošlogodišnjeg festivala Mobil Music Fest s pesmom “Mrtav grad” koja se takođe našla na njihovom debi albumu.

Rulja Inc- Ništa Skriveno, cover
Rulja Inc- Ništa Skriveno, cover

Album odlikuje žestoka rok svirka, puna energije i sa tekstovima koji na otvoren i direktan način govore o vremenu ukome živimo. Kada je reč o prvoj pesmi za koju su snimili oficijalni spot, pevač Ivan Simić rekao je za Prave:

– Pesma “Znam” je urlik čoveka koji se nalazi u fazi života kada se miri sa činjenicom da će ceo život provesti na tankoj liniji između samoće i pripadanja otuđenom društvu kojeg ne želi biti deo, a rešen je da pronađe način kako da takav život učini prihvatljivijim. On je svestan činjenice da je grad u kojem živi, ljudi kojima je okružen, pa i on sam u ovako organizovanom svetu samo oruđe, roba sa kratkim rokom trajanja, proizvod sa nekad lepšom, a nekad ružnijom ambalažom, ali svakako jako kratkim rokom trajanja. Čoveku koji traži mir i smisao u samom sebi ne preostaje ništa drugo nego da prihvati samoću od koje strepi, ali ne gubeći nadu da će svojim urlikom privući sebi slične. On je budala u očima drugih i takav će biti dok je živ, jer neke stvari ne može da prihvati, iako se svojski trudi, ali što se više trudi, sve više beži od sebe, što ga vuče u nesigurnost i gubitak identiteta.

Previous post

Pevač, glumac, zavodnik, mafijaš... dovoljno za već viđeni uspeh serije koju Netflix snima o Frenku Sinatri

Next post

Stiv Vaj otkrio kako se izborio sa smrću Edija Van Hejlena: Imao je prelepu vožnju i nije otišao sa 27... a sve dolazi i odlazi, dolazi i odlazi...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.