Išli smo na “Put za Shangri-La”… Održana promocija novog albuma grupe Magic Bush

0
261
Oglasi
Magic Bush, promocija/ Photo: Iva Tanacković
Magic Bush, promocija/ Photo: Iva Tanacković

Grupa Magic Bush juče je održala promociju novog albuma pod nazivom “Put za Shangri-La” u prodavnici “Jugoton/Croatia Records” u Beogradu.

Gitarista i pevač benda Damjan Dašić podsetio je da je njihov drugi studijski album bio spreman još pre pandemije, ali da je zbog nje objavljivanje materijala ovoliko kasnilo.

Magic Bush, promocija/ Photo: Iva Tanacković
Magic Bush, promocija/ Photo: Iva Tanacković

Novi album ima 11 pesama (sve na srpskom jeziku): “Svanuo je dan”, “Dani te kriju od mene (Gde si sada ti?)”, “Magični žbun”, “Sve je k”o pre”, “Mega pop”, “Ljubavi umiru”, “Dar”, “Nema vremena”, “Neću više na tebe da mislim”, “Mlad, go i bos” i “Ona zna da reči kaže”.

Dve numere sa novog izdanja već su poznate publici. Pesma “Sve je k”o pre” bila je u konkurenciji 2020. godine za nagradu “Milan Mladenović”, a kao najavni singl objavili su “Svanuo je dan”.

Dašić je tokom obraćanja prisutnima rekao da je zahvalan kolegama iz benda i najavio da je grupa snimila i treći album, koji će biti objavljen tokom sledeće godine.

Poslednjih godina ekipa benda postala je popularna i zbog zajedničkih koncerata sa Giletom (Električni orgazam) u okviru projekta Gile & Magic Bush.

Promociji je prisustvovao i veliki broj kolega, prijatelja i novinara – Igora Blaževića (Prljavi inspektor Blaža), Zdenko Kolar, Dejan Cukić, Miroslav Cvetković Cvele (Bajaga i instruktori), Nenad Kuzmić (Radio Beograd 202), Goran Jović (Fidbox)… 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime