Humanitarni Art, Craft & Design bazar za Luku u Dorćol Platzu

0
185
Photo: pixabay.com
Oglasi

Umetnici, dizajneri i mali kreativni preduzetnici, u saradnji sa Dorćol Platzom (Dobračina 59b), pridružili su se akcijama za Luku Kurjačkog.

Skupljanje sredstava za njegovu terapiju napreduje, ali nismo još dovoljno blizu cilja…

Zato vas pozivamo da posetite Bazar za Luku koji će se održati u subotu, 18. decembra Dorćol Platzu od 11:00 do 20:00 časova.

Do sada ste već sigurno čuli za Luku. Mladi talentovani pisac i pozorišni umetnik, pasionirani ljubitelj stripa i filma, bori se protiv agresivnog tumora na mozgu. Međutim, postoji nova terapija u Japanu za koju je on idealni kandidat.

– Naša novogodišnja želja je Lukina avionska karta za Japan i prvi dan te terapije. Možete pomoći da nam se želja ispuni i istovremeno obradujete još nekoga novogodišnjim poklonom dolaskom i kupovinom na Bazaru, jer sav prihod od ovog bazara ide za Lukino lečenje – poručili su organizatori.

Na bazaru će se naći originalni umetnički radovi, printovi, spora moda, nakit, stripovi, notesi i druge prigodne sitnice… najbolje što srpska umetnička i dizajnerska scena ima da ponudi.

Od 12:00 do 14:00 časova, Marko Somborac, karikaturista i čuveni autor Blic stripa, crtaće originalne portretne karikature posetilaca.

Tokom trajanja bazara, muzičku podršku dobrom raspoloženju pružaće Luton, Šćepine vragolije i Danilo Kas.

Više informacija o Luki Kurjačkom možete potražiti na stranici Fondacije “Budi human”, a o Art, Craft & Design bazaru na Facebook eventu.

Photo: Promo
Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime