Home»Pulse»Najave»Izložba 8. Svetskog bijenala studentske fotografije 17. decembra u SKCNS Fabrika

Izložba 8. Svetskog bijenala studentske fotografije 17. decembra u SKCNS Fabrika

4
Shares
Pinterest Google+

Svečano otvaranje izložbe fotografija osmog Svetskog bijenala studentske fotografije u organizaciji Katedre za fotografiju, Departmana likovnih umetnosti Akademije umetnosti u Novom Sadu, održaće se u petak, 17. decembra 2021. godine u 12:00 časova u SKCNS Fabrici.

Izložbu će otvoriti Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Svetsko bijenale studentske fotografije u organizaciji Akademije umetnosti Novi Sad je manifestacija od međunarodnog zanačaja koja predstavlja rad mladih umetnika/fotografa iz celog sveta i na taj način, tokom više od jedne decenije, uspešno pozicionira Akademiju umetnosti u Novom Sadu, ali i region Vojvodine, kao svetski epicentar dešavanja iz oblasti fotografske umetnosti.

Prvu nagradu osmog Svetskog bijenala studentske fotografije Akademije umetnosti Novi Sad osvojio je Vassilis Pantelidis iz Grčke.

Osmo Svetsko bijenale studentske fotografije podržao je Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

Ljubavna pesma sa metkom koji pravi rupu na kupoli lažne ravnodušnosti... Marčelo objavio singl "Fernweh", pred objavu albuma "Nojeva varka"

Next post

Fotka "Tužni Kijanu" godinama kruži internetom... Glumac konačno objasnio šta se to desilo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *