Home»Muzika»Mars zove Zemlju… Projekat Error_2020 objavio novi EP

Mars zove Zemlju… Projekat Error_2020 objavio novi EP

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: youtube.com printscreen
Photo: youtube.com printscreen

Rock metal projekat Error_2020 objavila je novi, drugi po redu EP pod nazivom “Mars”. Novo izdanje tematski je posvećeno znanim i neznanim heroinama i junacima SF filmova, serija i romana.

Projekcije kroz pesme bacaju senke na sećanja i impresije na sate i sate pregledanih i pročitanih SF priča. Nažalost, ovo ludo doba u kojem živimo stvara neočekivani višak slobodnog vremena i omogućuje duboko uranjanje u sfere kojima ranije nismo imali vremena da se posvetimo.

PROJEKAT ERROR_2020 VIDEO SINGLOM “SEDAM DANA” NAJAVIO PRVI EP

Error_2020 i dalje svoj zvuk bazira na teškim rifovima, melodičnim refrenima i obaveznim gitariskim solažama pomalo zapostavljenim u današnjoj produkciji.

Photo: Promo
Photo: Promo

EP “Mars” sniman je tokom 2021. u Monster studiju u Zagrebu dok je bubanj snimljen u Italiji, u Centamore Drum studiju. Snimanje mix i mastering odradio je Jaga. Dizajn omota potpisuje mlada umjetnica Magda Jagarinec.

Na drugoj gitari svira Davor Novosel – Daba, iskusni gitarista poznat po radu u svom matičnom bendu dno., ranije i u bendovima Cherkezi United, Porota, Minus cway, Vegetable Soup. Ostatak Errora i dalje čine: Gordan Lončar – Gogo (Kain, Anesthesia, Metaljeros) na gitari, Hrvoje Jagarinec – Jaga (Kiper, Paruzija, Minus cway, Garage Monsters) na basu i vokalu i Silvio Centamore, studijski i session muzičar iz Italije za bubnjevima.

Objavljivanje  novog izdanja prati i spot za prvi singl “Ritam stroja” – modernu horror rock baladu u kolažu argentinskog umetnika Alfija koji je videom dodatno pojačao atmosferu optimizma unutar fabrike na kolonizovanoj planeti u vlasništvu velikog mesije sa Zemlje. Jer kako kaže stih iz pesme “Mars”: “Ovdje je svjedok velika lova, jer novi prorok radi ono što mora”.

Previous post

Gudači Sv. Đorđa večeras s mladim solistima u Hrišćanskoj adventističkoj crkvi u Beogradu

Next post

Upoznajte Azru, Lanu i Miu - junakinje prvog regionalnog stripa o pandemiji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *