Home»Film»Ponovo živi studio u kome su snimali Pink Floyd, The Cure, AC/DC, Rammstein… “Kriv” je – Bred Pit

Ponovo živi studio u kome su snimali Pink Floyd, The Cure, AC/DC, Rammstein… “Kriv” je – Bred Pit

4
Shares
Pinterest Google+
Bred Pit/Photo: Promo
Bred Pit/Photo: Promo

Bred Pit se udružio s francuskim muzičarom, kompozitorom i producentom Damijenom Kvintardom kako bi preuredili i ponovno otvorili legendarni tonski studio Miraval Studios u delu Francuske u kojem Pit već godinama ima svoje vinograde.

Od 2008. Bred Pit je suvlasnik francuskog imanja pod nazivom Château Miraval u koji spada i godinama neaktivan Miraval Studios. Nedavno se Pit udružio s francuskim producentom Damijenom Kvintardom kako bi obnovili i ponovo otvorili legendarni studio, u kojem su se održavale probe i pripeme za neke od najpoznatijih albuma, kao što su “The Wall” Pink Floyda i “Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me” grupe The Cure. Studio, koji je bio neaktivan od ranih 2000-ih, biće spreman za korišćenje i snimanje novih albuma od leta 2022. godine.

NEKI LIK IM ULETEO U KADAR… BRANKO ĐURIĆ OBJAVIO FOTKU SA FEĐOM ŠTUKANOM, A “NEKI LIK” JE – BRED PIT

Kvintard, čija biografija uključuje rad s Brajanom Inom, rekao je o Bredu Pitu povodom vesti o njihovoj saradnji:

– Kada smo se sreli u Parizu, odmah smo kliknuli. Bio je to intenzivan trenutak u kojem smo samo razgovarali i razgovarali o zvuku. Bio sam zapanjen koliko je bio precizan u svojoj analizi muzike.

Miraval Studios je takođe svojevremeno ugostio AC/DC, Šade, Cranberries, Kortni Lav, Stinga,, Wham!, Judas Priest, Rammstein itd. Renovirani studio izgrađen je oko prilagođenog tonskog pulta koji su dizajnirali Pit i Kvintard.

Previous post

"Strepnja" najavljuje drugi album beogradskog trojca Šajzerbiterlemon

Next post

Posle 52 godine progovorio policajac koji je skinuo Beatlese s krova i prekinuo njihov poslednji nastup: Nije mi krivo, ušao sam u istoriju...

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.