Home»Film»IMDB objavio listu 10 najpopularnijih filmova i serija u 2021.

IMDB objavio listu 10 najpopularnijih filmova i serija u 2021.

4
Shares
Pinterest Google+
Dune/Promo
Dune/Promo

IMDB je objavio listu deset najpopularnijih filmova i serija u 2021. godini. Rezultati su zasnovani na stvarnim mesečnim pregledima na stranici ove internet-platforme.

Na spisku najpopularnijih filmova u ovoj godini nema nijedne drame ili horor filma, prevladavaju naučnofantastični i priče o superherojima.

Prvi najpopularniji film na IMDB-u je “Dune”, nova adaptacija naučnofantastičnog romana autora Franka Herberta. U filmu radnja prati mladog Pola Atreidesa, kojem je poverena zaštita najvrednije imovine i najvažnijeg elementa u galaksiji.

DA LI JE “DINA” FILM SA ISPALOM VEKA…?  NE VERUJTE REKLAMIM KAMPANJAMA, NUDE MNOGO, A DOBIJEŠ – 7 MINUTA

Film je ostvario veliku zaradu, a već je potvrđeno snimanje nastavka u kome će se završiti radnja iz prvog romana.

Na drugom mestu je film “Suicide Squad”, u kome se najpoznatiji zlikovci pridružuju tajnoj misiji kako bi pomogli da se zaustave još veći negativci. Ove godine je izašao drugi nastavak, a u prvom nastavku iz 2016. godine se u postavi nalazio i Betmenov najveći protivnik – Džoker.

Osim ova dva filma, ostali filmovi na listi najpopularnijih su: “Eternals”, “Mortal Kombat”, “Zack Snyder’s Justice League”, “Godzilla vs. Kong”, “Black Widow”, “Army of the Dead”, “Cruella” i “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Slična je situacija i s ovogodišnjim najpopularnijim serijama. Na spisku se nalaze Marvelovi superheroji, ali i serije iz naučnofantastičnog žanra, kao i vrlo popularna serija nastala prema poznatim ljubavnim romanima.

Ove godine je najpopularnija serija na IMDB-u Marvelova mini-serija “Wanda Vision”. Radnja serije prati radnju nakon filma “Infinity War”, u kojem je Vižn preminuo, a Vanda Maksimov se pokušava nositi s gubitkom voljene osobe. U mini-seriji se kombinuje stil klasičnih sitkoma i Marvela, u kome Vanda i Vižn “žive” idealne živote u predgrađu.

REDITELJ FILMA “DINA” PROTIV SUPERHEROJA: MARVELOVI FILMOVI PRETVARAJU NAS U ZOMBIJE…

Na drugom mestu se nalazi “Loki”, još jedna Marvelova serija. Radnja serije se odvija nakon događaja u poslednjem filmu o Avendžersima – Endgameu, a serija je dobila mnoštvo pozitivnih kritika.

Potom dolaze korejska hit-serija “Squid Game”, pa “The Falcon and the Winter Soldier”, “Bridgerton”, “The Walking Dead”, “Mare of Easttown”, “Shadow and Bone”, “Cobra Kai” i “Lucifer”.

Previous post

Električni orgazam sinoć održao sjajan rođendanski koncert (fotoreportaža)... Sva sreća pa ih je konobar iz "Mornara" mrzeo pre 40 i kusur godina 😀

Next post

Metallica, naš dobar drugar... Dva njihova predstojeća koncerta iz San Franciska moći ćemo da gledamo uživo i - besplatno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *