Home»Film»Bubnjar Queena izvređao Sašu Barona Koena: Sreća što nije igrao Fredija, njegova gluma je totalno sr***

Bubnjar Queena izvređao Sašu Barona Koena: Sreća što nije igrao Fredija, njegova gluma je totalno sr***

4
Shares
Pinterest Google+
Saša BAron Koen, Rodžer Tejlor/Photo: printscreen/rogertaylorofficial.com
Saša BAron Koen, Rodžer Tejlor/Photo: printscreen/rogertaylorofficial.com

Bubnjar grupe Queen Roger Taylor izjavio je da bi Saša Baron Koen u ulozi Fredija Merkjurija u filmu “Bohemian Rhapsody” bio “totalno sranje” i pri tom naglasio:

– Gledao sam njegovih zadnjih pet filmova i zaključio da nije baš dobar glumac.

Saša Baron Koen treblo je da glumi Fredija Merkjurija kada je film najavljen u septembru 2010., ali se u leto 2013. godine povukao iz projekta, tvrdeći da su Rodžer Tejlor i gitarista Brajan Mej “hteli da zaštite svoje nasleđe kao bend”, a da ne ispričaju važne priče iz privatnog života Fredija Merkjurija.

TREBALO JE DA SAŠA BARON KOEN BUDE FREDI U “BOEMSKOJ RAPSODIJI”, EVO ZAŠTO NIJE… DEJVID FINČER TVRDI: BIO BI FENOMENALAN…

U intervjuu za časopis Classic Rock, o Saši Baronu Koenu Tejlorje rekao:

– Mislim da bi bio totalno sranje. Saša je agresivan uz sve ostalo. Takođe je 15 centimetara previsok. Gledao sam njegovih poslednjih pet filmova i zaključio da nije baš dobar glumac. Možda grešim. Mislim da je potpuno briljantan subverzivni komičar, u tome je izvrstan. U svakom slučaju, mislim da je Rami odradio briljantan posao u gotovo nezamislivoj ulozi.

Uloga je konačno pripala Ramiju Maleku, koji je osvojio Oskara za svoju rolu Fredija Merkjurija. Uprkos uspehu, film je kritikovan zbog promene vremenske linije događaja radi dramaturgije, uključujući promenu datuma kada je Merkjuri rekao svojim kolegama iz benda da je HIV pozitivan.

RODŽER TEJLOR O MOGUĆEM NASTAVKU FILMA “BOHEMIAN RHAPSODY”: NEĆU DA ME OPET OPTUŽUJU KAKO SAM UNOVČIO FREDIJA…

Međutim, Tejlor je tvrdio da film “nije pratio pravu priču, samo u detaljima” već da je jednostavno “petljao s vremenskom linijom”.

– Kad snimate film, koji traje otprilike sto minuta, morate da petljate s vremenskom linijom da bi uspeo. Film mora da funkcioniše, to je prioritet.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Preminuo Stiv Bronski, suosnivač grupe Bronski Beat

Next post

Death metal bend Omicron neće da menja ime zbog nove varijante virusa Covid-19

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.