Home»Kult»Evo šta možete da radite u narednih 24 sata – neprekidno… Pink Floyd objavili svoju kompletnu diskografiju na YouTubeu

Evo šta možete da radite u narednih 24 sata – neprekidno… Pink Floyd objavili svoju kompletnu diskografiju na YouTubeu

5
Shares
Pinterest Google+
Pink Floyd Promo
Pink Floyd Promo

Pink Floyd je sada postavio kompletnu svoju diskografiju, uključujući sve zvanične snimke uživo, na YouTube kako bi fanovi mogli da se upuste u nju kako žele.

Sa 15 studijskih albuma, četiri live albuma, devet kompilacijskih ploča, šest EP-a i 27 singlova, sve na jednom mestu, fanovi sada imaju sate i sate Flojda da prođu kroz auto-play blitz.

Ovaj dan bio je početak kraja Pink Floyda… Pogledajte 8 mm film o prvom “tripu” na pečurkama osnivača benda Sida Bareta

Počevši od njihovog prvog albuma, “The Piper at the Gates of Dawn” iz 1967. godine, pa sve do “The Endless River”, sada postoji više od jednog dana njihove muzike.

Pripremite se da se zaljubite ponovo… Stiže nova verzija legendarnog albuma Pink Floyda “Wish You Were Here” – i sad je sve drugačije

Iako bend nije precizirao šta je tačno podstaklo masovno postavljanje muzike, u vreme kada su servisi za streaming pali pod lupu zbog stopa koje umetnici dobijaju po sviranju, mnogi fanovi su se pitali da li je to bio podsticaj za Pink Floyd.

Bend je, po prirodi, oduvek prihvatao tehnologiju, kako u smislu razvoja svog zvuka, tako i ugradnje istog u svoje ogromne nastupe uživo.

Ispod možete da pogledate jedan od najboljih muzičkih spotova koje je bend uspeo da napravi sa divljim cerebralnim epom inspirisanim Salvadorom Dalijem koji je očaravajući vizuelni prikaz za “High Hopes”.

HL/Izvor: faroutmagazine.co.uk

Previous post

Cactus Fields i KOIKOI 11. decembra u Kragujevcu

Next post

Tame Impala singlom "No Choice“ najavljuje deluxe verziju albuma "The Slow Rush“

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *