Ajmo da plešemo uz Keni nije mrtav 23. decembra u Amerikani DOB

0
124
Oglasi
Keni nije mrtav/ Photo: Tanja Drobnjak (promo, Long Play)
Keni nije mrtav/ Photo: Tanja Drobnjak (promo, Long Play)

U četvrtak, 23. decembra u Amerikana Doma omladine, Keni nije mrtav održaće prvi veliki samostalni beogradski koncert koji će ujedno biti i promocija albuma “Ajmo da plešemo”.

Keniji će na svom koncertu imati i nekoliko gostiju o čemu ćemo više da saznamo u narednom periodu, a da celovečernji program postane jedna velika žurka pobrinuće se i DJ kolektivi Jutro koji će otvoriti program i Blink koji će ugostiti jednog od najperspektivnijih bubnjara u Evropi – Đurađa Đuričića.

Keni nije mrtav/ Photo: Tanja Drobnjak (promo, Long Play)
Keni nije mrtav/ Photo: Tanja Drobnjak (promo, Long Play)

Keni nije mrtav spada u koncertno aktivne bendove. Nastupali su po gradovima širom Srbije i regiona, i važe za jedan od najatrkatkivnijih “live izvođača”, koji pravi sjajnu atmosferu.

Njihov debi album “Ajmo da plešemo” objavljen je 5. novembra, a za koncert u Domu omladine, Keniji spremaju setlistu sa gostima ali i nekim starim pesmama koje je njihova publika zavolela na nastupima.

– Jedva čekamo da se popnemo na predivnu binu Amerikane! Ovaj koncert je ujedno i promocija našeg prvog albuma. Kao ekipa ljudi koja i sama voli da se provodi, odlučili smo u Amerikani napravimo opštu celovečernju žurku, tako da ćemo i pre i posle koncerta uživati u muzici za đuskanje, skakanje i šutke, a sve to uz nastup sjajnog Đurađa. Vidimo se na najlepšoj žurci u gradu! – poručili su članovi benda.

Ulaznice za koncert benda Keni nije mrtav možete da kupite u pretprodaji preko servisa Tickets Vision po ceni od 600 dinara.

Koncert će biti ograničenog kapaciteta uz poštovanje svih preporuka, pa stoga nisu potrebni zeleni sertifikati.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime