Tajna oproštajnog pisma Đorđa Balaševića…

0
232
Đorđe Balašević/Photo: YouTube printscreen
Oglasi
Đorđe Balašević/Photo: YouTube printscreen
Đorđe Balašević/Photo: YouTube printscreen

Muzičar Đorđe Balašević ostavio je svojoj porodici u amanet pismo o tome šta da rade kada njega ne bude, otkrili su njegovi najbliži gostujući u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

ČUDNE SE STVARI DEŠAVAJU… OLIVERA BALAŠEVIĆ IZBRISALA SVE ZAJEDNIČKE FOTOGRAFIJE SA ĐOLETOM, PA NA INSTAGRAMU OBJAVILA PRIČU O SVOJOJ KNJIZI I PREZIMENU SAVIĆ

Sadržaj ove poruke nikada neće biti objavljen, ali je ćerka Jelena ispričala kako je to toga došlo.

– S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mejl. Mi smo se družili tada i viđali svaki dan. Želeo je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigde da idem, govorio je – rekla je ona i dodala:

OTVORENO PISMO BALAŠEVIĆEVOG FANA NJEGOVOJ PORODICI: NE RAZUMEM TU BAHATOST…

– To nije bio spisak zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam želela da čitam. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sprovodimo, kao čoveku koji nam je ispunjavao sve želje  ispričala je.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime