Holivudska zvezda Bojana Novaković pomogla demonstrantima u Londonu da lociraju zgradu Rio Tinta

0
189
Bojana Novakovi/Photo; Instinkt promo
Bojana Novakovi/Photo; Instinkt promo

Glumica Bojana Novaković tokom jučerašnjih protesta uključila se putem lajva na svom Instagramu, ali i pomogla demonstrantima koji su najavili protest ispred zgrade Rio Tinta u Londonu, da istu lociraju.

Naime, Srbi koji žive u Londonu održali su protest ispred zgrade Rio Tinta kako bi podržali svoje sugrađane koji izražavaju bunt zbog spornih zakona koji se, između ostalog, tiču i zaštite životne sredine.

Bojana Novaković/Photo: instagram printscreen
Bojana Novaković/Photo: instagram printscreen

Tim povodom oglasila se i Bojana koja je pomogla ljudima za tačnu lokaciju kompanije, jer, kako je prenema na svom nalogu, Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrade Rio Tinta.

“Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrae Rio Tinta. To rade uvek. Stvaila sam vam tačnu adresu”, prenela je Bojana poruku.

SVETSKA GLUMAČKA ZVEZDA BOJANA NOVAKOVIĆ IZ AMERIKE DOŠLA U SRBIJU DA BRANI DRINU OD RIOTINTA…

Koordinatorka kampanje “Marš sa Drine”, holivudska glumica Bojana Novaković jedna je od istaknutijih javnih ličnosti koja gotovo svakodnevno svojim objavama pokazuje i dokazuje kakvu štetnost bi dolazak kompanije imao na naša prirodna dobra.

Inače, Bojana je i putem lajv prenosa pružila podršku ljudima koji su izašli na ulicu i želji da se izbore za svoju prirodu i čist vazduh.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime