Home»Muzika»Novogodišnji koncerti Massima Savića u Beogradu – dve intimne večeri sa najvernijom publikom

Novogodišnji koncerti Massima Savića u Beogradu – dve intimne večeri sa najvernijom publikom

4
Shares
Pinterest Google+
Massimo Savić (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX
Massimo Savić (Tašmajdan, 2021)/ Photo: AleX

Legendarni pevač i unikatan umetnik, Massimo Savić, održaće dva novogodišnja koncerta u Beogradu, 9. & 10. decembra. Ova dva koncerta u intimnoj atmosferi kluba Bitefartcafe, biće novogodišnji poklon najvernijim ljubiteljima Massimove muzike, s obzirom na to da je broj ulaznica striktno ograničen.

MASSIMOVA MAGIJA NA TAŠU… SJAJ U TAMI ZA MALI KRUG VELIKIH LJUDI

Postoje mađioničari, a postoje i oni muzički mađioničari koji omađijaju vaše srce. Massimo je odavno omađijao beogradsku publiku, a uvek posebni susreti sa ovom publikom dešavaju se upravo u njegovom omiljenom klubu, BitefArtCafe. Ovog decembra, pred Novu godinu, Massimo će vam ogrejati dušu i uneti praznično raspoloženje svojim hitovima poput: “Iz jednog pogleda”, “Dodirni me slučajno”, “Krug u žitu”, kao i sjajnim novijim pesama.

Massimo Savić/Photo: Marijana Olbina, BitefArtCafe promo
Massimo Savić/Photo: Marijana Olbina, BitefArtCafe promo

Massimo Savić renomirani je muzičar koji se može pohvaliti karijerom koja na hrvatskoj i regionalnoj muzičkoj sceni traje već više od 35 godina.

“Muzika je vibracija u vazduhu koja izaziva emocije”. To je definicija koju je sam Massimo kreirao i koju rado ponavlja u brojnim intervjuima, ističući da ga fascinira umetnost generalno, ali muzika posebno, budući da je to umetnost koju ne možeš videti, niti dotaknuti, a opet ju čovek oseća i celog ga prožima i obuzima. Kroz svoju karijeru, Massimo se regionalno izdvojio kao jedan od najposebnijih muških vokala današnjice. To dokazuju i brojne pozitivne kritike muzičkih znalaca kao i feedback publike. Njegove pesme redovno ne silaze s vrhova top lista, a njegovi albumi su među najprodavanijim izdanjima. Za svaki Massimov koncert se traži ulaznica više, a publika uvek odlazi sa nastupa prepuna ushićenja i radosti.

Ulaznice se mogu pronaći na sajtu tickets.rs, na njihovim prodajnim mestima, kao i u klubu Bitefartcafe.

PR

Previous post

Džordž Kluni odbio 35 miliona dolara za posao od jednog dana, žena mu rekla "ok"...  A vi, kako ste?

Next post

Grajms objavila spot za "Player of Games", kojim počinje novu, BOOK 1 eru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *