Home»Film»Kako je neslavno propao film o grupi Wu-Tang Clan koji je trebalo da finansira Leonardo Dikaprio

Kako je neslavno propao film o grupi Wu-Tang Clan koji je trebalo da finansira Leonardo Dikaprio

4
Shares
Pinterest Google+
Wu-Tang Clan/Photo: Promo
Wu-Tang Clan/Photo: Promo

Član grupe Wu-Tang Clan, Kori Vuds, poznatiji kao Raekwon, otkrio je da je RZA odbio ugovor o biografskom filmu “Wu-Tang Clan” koji je podržao Leonardo Dikaprio – zbog svog ponosa.

U Reakwonovim novim memoarima “From Staircase to Stage: The Story Of Raekwon And Wu-Tang Clan”, objasnio je kako se on i RZA nisu slagali oko konačnog formata biografskog filma, pri čemu se Raekwon zalagao za biografski film kao što je “Straight Outta Compton”, dok je RZA hteo da snimi tv seriju u više sezona.

KAD KAŽEŠ “USPAVANKA” NA KOGA SIGURNO NE POMISLIŠ… E PA WU-TANG CLAN OBJAVLJUJE ALBUM – USPAVANKI

Raekwon je tako napisao da je upoznao Dikapria zahvaljujući Q-Tipu iz grupe A Tribe Called Quest, napisavši da je upoznao Lea i njegovu tadašnju devojku u Bruklinu u jednoj staroj piceriji koja je izgledala kao tipično mafijaško mesto a nalazila se u blizini Sunset Parka koji Leonardo jako voli.

– Super smo se proveli, jeli picu, pričali priče, smejali se i zezali. Tada smo počeli da razgovaramo o mogućnosti da se snimi film o Wu-Tang Clanu i rekao sam Leu da bih voleo da on dobije ulogu u tom filmu, kakva god bila. Pričao je o svojoj produkcijskoj kući i svim rediteljima za koje je mislio da bi mogli da obavie izvrstan posao – a to su bila velika imena i ljudi s kojima je radio. Bio je super otvoren za tu ideju, a pšsle tog našeg druženja je dao rukovodiocima svoje produkcijske kompanije da mi se obrate.

NJUJORK ODAO POČAST WU-TANG CLANU… OD SADA U VELIKOJ JABUCI JEDAN KVART NOSI NAZIV “WU-TANG DISTRICT”

Raekwon je nastavio da objašnjava da se RZA sastao s producentima Leonarda Dikapria i znao je da raspravljaju o scenariju.

– Svejedno, znao sam da neće pristati na to, a instinkt mi je govorio i zašto: pretpostavljam da je već bilo razrađeno sve s producentskom kućom, po pitanju razvoja scenarija za tv seriju, iako niko od nas to nije potpisao.

Otkrio je da se RZA zalagao za seriju koja bi prikazala bend i napisao:

– Bio sam hladnokrvan i nisam se ljutio na njega, ali u srcu sam znao više nego ikad da su mu njegovi odnosi u Holivudu važniji od njegovih odnos s nama. Zakopao je posao iz snova zbog ponosa.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Dobar jutar... Ovako danas izleda policajac Krebtri iz legendarne serije "Allo, Allo"

Next post

Džordž Kluni odbio 35 miliona dolara za posao od jednog dana, žena mu rekla "ok"...  A vi, kako ste?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *