Kako je neslavno propao film o grupi Wu-Tang Clan koji je trebalo da finansira Leonardo Dikaprio

0
54
Wu-Tang Clan/Photo: Promo
Wu-Tang Clan/Photo: Promo

Član grupe Wu-Tang Clan, Kori Vuds, poznatiji kao Raekwon, otkrio je da je RZA odbio ugovor o biografskom filmu “Wu-Tang Clan” koji je podržao Leonardo Dikaprio – zbog svog ponosa.

U Reakwonovim novim memoarima “From Staircase to Stage: The Story Of Raekwon And Wu-Tang Clan”, objasnio je kako se on i RZA nisu slagali oko konačnog formata biografskog filma, pri čemu se Raekwon zalagao za biografski film kao što je “Straight Outta Compton”, dok je RZA hteo da snimi tv seriju u više sezona.

KAD KAŽEŠ “USPAVANKA” NA KOGA SIGURNO NE POMISLIŠ… E PA WU-TANG CLAN OBJAVLJUJE ALBUM – USPAVANKI

Raekwon je tako napisao da je upoznao Dikapria zahvaljujući Q-Tipu iz grupe A Tribe Called Quest, napisavši da je upoznao Lea i njegovu tadašnju devojku u Bruklinu u jednoj staroj piceriji koja je izgledala kao tipično mafijaško mesto a nalazila se u blizini Sunset Parka koji Leonardo jako voli.

– Super smo se proveli, jeli picu, pričali priče, smejali se i zezali. Tada smo počeli da razgovaramo o mogućnosti da se snimi film o Wu-Tang Clanu i rekao sam Leu da bih voleo da on dobije ulogu u tom filmu, kakva god bila. Pričao je o svojoj produkcijskoj kući i svim rediteljima za koje je mislio da bi mogli da obavie izvrstan posao – a to su bila velika imena i ljudi s kojima je radio. Bio je super otvoren za tu ideju, a pšsle tog našeg druženja je dao rukovodiocima svoje produkcijske kompanije da mi se obrate.

NJUJORK ODAO POČAST WU-TANG CLANU… OD SADA U VELIKOJ JABUCI JEDAN KVART NOSI NAZIV “WU-TANG DISTRICT”

Raekwon je nastavio da objašnjava da se RZA sastao s producentima Leonarda Dikapria i znao je da raspravljaju o scenariju.

– Svejedno, znao sam da neće pristati na to, a instinkt mi je govorio i zašto: pretpostavljam da je već bilo razrađeno sve s producentskom kućom, po pitanju razvoja scenarija za tv seriju, iako niko od nas to nije potpisao.

Otkrio je da se RZA zalagao za seriju koja bi prikazala bend i napisao:

– Bio sam hladnokrvan i nisam se ljutio na njega, ali u srcu sam znao više nego ikad da su mu njegovi odnosi u Holivudu važniji od njegovih odnos s nama. Zakopao je posao iz snova zbog ponosa.

HL/Izvor: nacional.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime