Hejli Vilijams ponovo o okupljanju benda Paramore… sad se već pominje i naredna godina…

0
106
Oglasi
Paramore/Photo: facebook@paramore
Paramore/Photo: facebook@paramore

Prošlo je već 5 godina otkad je Paramore objavio svoj poslednji album. Međutim, nije tajna da Hejli Vilijams razmišlja o povratku u bend. Naime, još je u februaru otkrila da je spremna za novi album, a u avgustu je nastavila da “tizuje” da radi na novim pesmama. Isto je nastavila i u newsletteru objavljenom krajem novembra.

HEJLI VILIJAMS UGASILA SVE NALOGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: LEPO JE TO, ALI HOĆU SVOJ PRIVATNI ŽIVOT NAZAD…

Newsletter je Hejli započela govoreći o podršci koju je dobijala od članova Paramorea dok je radila na svojoj solo kareijeri.

“Momci su bili uz mene gotovo celo vreme. Ili su mi pomagali u projektu ili su me bodrili. Čak sam dobila mogućnost da radim s nekoliko prijatelja izvan i u Paramoreu, bendu koji me toliko toga naučio i koji me toliko inspirisao. Moj debi album verovatno ne bi ni postojao da nije Džoja Hauarda, njegove bas gitare i bubnjara!”.

Na kraju newslettera Vilijams je nagovestila da postoji mogućnost povratka Paramorea, koji nije objavio novu muziku od “After Laughter” iz 2017.

“Hvala vam puno na neverovatnoj podršci ovih poslednjih nekoliko godina. Znam da nismo uspeli da se okupimo kako valja da bismo zajedno pevali i izduvali se… ali mislim da su moji solo albumi živeli tačno onako kako im je bilo suđeno. Osim toga, Paramore ne može biti ‘na pauzi’ zauvek, zar ne? Volim vas sve. Vidimo se nekad sledeće godine?”.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime