Ništa ni od Are Malikiana… ponovo otkazan koncert “Hendriksa na violini” u Beogradu

0
79
Oglasi
Ara Malikian/Photo: Anton Corbijn
Ara Malikian/Photo: Anton Corbijn

Usled trenutne situacije sa virusom Covid19 otkazan je koncert jednog od najvećih violinista današnjice i zvezde sa svetskom karijerom Are Malikiana, koji je trebalo dabude održan 22. decembra u BelExpo centru.

Malikian je u okviru svoje svetske turneje “Royal garage” trebalo da poseti Beograd prvobitno u martu, pa zatim u decembru, ali je zbog toga što se Srbija nalazi u crvenoj zoni, koncert otkazan kako bi poznati violinista mogao da nastavi svoju turneju.

OVO MOŽDA NISTE ZNALI… ARA MALIKIAN, GENIJE NA VIOLINI, KARIJERU JE ZAPOČEO – U BEOGRADU

Kupci ulatnica će imati mogućnost da ih zamene za jedan od dva zajednička koncerta Nine Badrić i Vlade Georgieva koji će se održati 13. i 14. decembra u BelExpo centru.

Oni kojima ne odgovara zamena karata, moći će da izvrše povraćaj novca u periodu od 15. do 31. januara 2022. godine na blagajni Ticket Vision-a, u TC Ušće Shopping Center II sprat, dok će refundacija novca za online kupljene ulaznice biti omogućena u istom periodu, slanjem zahteva na kontakt@tickets.rs . Ovo važi za sve kupljene ulaznice, osim za ulaznice kupljene u Kombank dvorani, koje će biti refundirane na blagajni Kombank dvorane.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da će koncert svetski poznatog violiniste biti održan kada se steknu uslovi za to.

Interesantno je da je violinista svoje internacionalne uspehe započeo na takmičenju 1991. godine baš u Beogradu, a nakon 20 godina je trebalo da se vrati u srpsku prestonicu kao najveća zvezda među violinistima današnjice.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime