Home»Muzika»Iron Maiden poslali Edija da se druži sa Marvelovim superherojima…

Iron Maiden poslali Edija da se druži sa Marvelovim superherojima…

3
Shares
Pinterest Google+
Iron Maiden/Photo: press promo
Iron Maiden/Photo: press promo

Iron Maiden i Marvel udružili su snage kako bi objavili jedinstvenu novu kolekciju odevnih predmeta na kojima se zajednički pojavljuje maskota grupe Iron Maiden, čuveni Edi, uz Dedpola, Vulverina, Venoma i druge.

Novi asortiman odevnih predmeta pokrenut je planirano pred Božić sa željom da se objedine superheroji Marvela i poznata, zloglasna maskota grupe Iron Maiden kroz varijacije vezane uz njihove pesme kao što su “Fear Of The Dark”, “The Trooper” i “Killers”.

JEDNA JAKO DOBRA VEST – IRON MAIDEN U BEOGRADU… KONCERT U ARENI 24. MAJA 2022.

Tim povodom je Rod Smolvud, menadžer grupe Iron Maidena izjavio je:

– Edi je dugo stajao rame uz rame s najvećim super-junacima, a i mi smo takođe vrlo ponosni na svetove koje smo stvorili za njega i njegove brojne inkarnacije – od bojišta i egipatskih grobnica do smrznutih ledenih pejzaža ili futurističkih gradova. Uporediti neke od najprepoznatljivijih likova iz pop arta i strip kulture s Iron Maidenom naša je ambicija godinama, a rad s Marvelom i njihovim neuporedivim brendom koji se temelji na likovima superheroja savršeno se uklapa u današnje vreme.

Iron Maiden majica
Iron Maiden majica

-* Videti takve legendarne likove uz Edija je nešto o čemu su naši fanovi raspravljali godinama i mislimo da će potez kojim smo stavili Venoma, Tanosa, Tora ili Dedpula u svet Iron Maidena oduševiče obožavaoce obe kulture.

BOŽIĆ OVE GODINE NEĆE BITI DOSADAN… IRON MAIDEN SPREMILI SU SVOJU ZVANIČNU – BOJANKU… I TO NIJE SAMO ZA KLINCE

I Pol Giter ispred Marvela je takođe izrazio svoje oduševljenje:

– Marvel je cool i inspiriđe najveće umetnike, muzičare i kreativce već više od 80 godina. Ova saradnja nudi još jedan uzbudljiv primer kako brend Marvel nastavlja promociju u raznim životnim područjima, pri čemu je muzika glavni prioritet, a nova kolekcija omogućava obožavaocima da odaju počast našim kultnim likovima, slaveći legendarnu grupu Iron Maiden.

Previous post

Grol protiv mračnih sila... Foo Fighters predstavili prvi tizer za svoju horor komediju "Studio 666"

Next post

Dobar jutar... Ovako danas izleda policajac Krebtri iz legendarne serije "Allo, Allo"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *