Home»Life Story»Glumica koja je Trampu “odsekla glavu”: Ceo svet me mrzeo posle toga, popila sam 100 tableta, smrt me promašila za dlaku…

Glumica koja je Trampu “odsekla glavu”: Ceo svet me mrzeo posle toga, popila sam 100 tableta, smrt me promašila za dlaku…

4
Shares
Pinterest Google+
Keti Grifin/Photo: youTube printscreen
Keti Grifin/Photo: youTube printscreen

Glumica Keti Grifin progovorila je o svojoj borbi sa zavisnošću i problemima sa mentalnim zdravljem usled borbe s rakom, koju je sada uspešno okončala, a tom prilikom je priznala da se njeno stanje pogoršalo zbog “incidenta” sa Donaldom Trampom.

Komičarka je priznala da je pala u dublju zavisnost zbog zatvaranja uzrokovanog pandemijom korona virusa, ali i zbog toga što je osećala da se veliki broj ljudi ljutio na nju zbog njene kontroverzne fotomontaže na kojoj drži odsečenu glavu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

– Taj incident mi je bio mnogo strašniji od raka. Osećala sam se kao da me ceo svet mrzi. Ceo svet misli da si odvratan i nebitan – rekla je.

Tada je počela sa češćom konzumacijom lekova, a ubrzo je pokušala da izvrši samoubistvo.

– Kada se dogodio incident s Trampom, i još ta situacija s karantinom, počela sam da pijem tablete po ceo dan. U glavi mi se pojavio glas koji je govorio: ‘Ne bi trebalo više da budeš ovde. Bilo je dobro, ali sad je vreme da ideš’. Imala sam tu maštariju da će moj muž pronaći nekog divnog, ko mu više odgovara. Napisala sam oproštajnu poruku, a onda sam popila oko 100 tableta – prisetila se Grifin.

STIVEN KING SVE OBJASNIO U ČETIRI REČI: Donald Tramp i Kim Džong Un se takmiče ko je – NAJLUĐI ČOVEK NA PLANETI!

Ipak, ovih dana je njeno mentalno zdravlje mnogo bolje.

– Iz nekog razloga, otkako sam preživela, sad se svemu smejem. Ceo dan hodam okolo kikoćući se jer se osećam kao da me nešto promašilo za dlaku, pa se sad samo smejem svemu, i nekako sam srećnija – zaključila je.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

Instant Karma i Mamurlook 11. decembra u SKCNS Fabrika

Next post

Stiv Vaj najavio novi album za januar i uradio nešto za njega do sada nezamislivo... Snimio pesmu bez Ibanez gitare

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.