“Peaky Blinders”, Final Cut… Tom Hardi se vratio u igru, objavljen novi tizer za poslednju sezonu

0
227
Peaky Blinders /Photo: NEtlix promo
Peaky Blinders /Photo: NEtlix promo

Na zvaničnom Tviter nalogu serije “Peaky Blinders” objavljen je kratak tizer, kao podsetnik da će poslednja, šesta, sezona uskoro biti premijerno prikazana.

Još jednom, kriminalistička serija će pratiti porodicu Šelbi tokom ranog 20. veka i njihove gangsterske poduhvate u Birmingemu.

ŠESTA I PO SVEMU SUDEĆI POSLEDNJA SEZONA SERIJE “PEAKY BLINDERS” STIŽE RANIJE NEGO ŠTO SMO MISLILI

Snimak otkriva samo početak izdanja za 2022. godinu, iako su fanovi očekivali da vide više, s obzirom da još uvek nema detalja i snimaka nove sezone.

“Pogledajte ko se vratio”, piše kratko na Twitteru, a odnosi se na povratak glavnog čoveka Tomasa Šelbija (Kilijan Marfi), koga na tv ekranima nismo videli od 2019. Osim toga, snimak prikazuje i povratak Toma Hardija kao Alfija Solomona u poslednjoj sezoni.

Produkcija 6. sezone je odložena zbog ograničenja usled pandemije prošle godine.

Iako se “Peaky Blinders” bliži kraju, tvorac serije Stiven Najt je već otkrio da će priča biti finalizovana TV filmom.

PRODUCENTI SERIJE “PEAKY BLINDERS” POD ISTRAGOM… SNIMALI IAKO SU ZNALI DA U EKIPI IMA KOVID POZITIVNIH

Najt je takođe nagovestio da su spin-off emisije u pripremi. Takođe, u videu nema naznaka šta će se desiti sa likom pokojne Helen Mekrori, obožavaocima omiljenom Poli Grej. Mekrori, koja je igrala i Narcisu Melfoj u seriji filmova o Hariju Poteru, umrla je početkom 2021. godine nakon borbe sa rakom.

Najt je otkrio da će sledeća sezona sadržati počast glumici, ali nije pomenuo da li je uspela da snimi neku scenu pre smrti, niti sudbinu njenog lika.

Serija “Peaky Blinders” je premijerno prikazana na BBC mreži 2013. godine, od kada je postala jedna od najpopularnijih na svetu.

HL/Izvor: bbc news na srpskom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime