Home»Muzika»Banjalučka gitarijada 5. decembra u Klubu studenata… U finalu Charna, Aberdar, Bez rikverca, Pod pritiskom, Vibra i Futurephobia

Banjalučka gitarijada 5. decembra u Klubu studenata… U finalu Charna, Aberdar, Bez rikverca, Pod pritiskom, Vibra i Futurephobia

4
Shares
Pinterest Google+

Po sedmi put, Queen Estrada 5. decembra u Klubu studenata organizuje Banjalučku gitarijadu, sa ciljem promovisanja lokalne muzičke scene i podrške mladim muzičarima.

Novo izdanje Banjalučke gitarijade biće, kao i prošle godine, realizovano kao online takmičenje snimljeno u Klubu studenata, uz poštovanje svih epidemioloških mera, a publika će imati priliku da pogleda snimke nastupa svih bendova na YouTube kanalu Queen Estrade i glasa za svoje favorite do 24. decembra, kada ćemo saznati ko su pobednici sedme Banjalučke gitarijade.

Na ovogodišnjoj Gitarijadi svoje sviračko i stvaralačko umeće pokazaće sljedeći bendovi: Charna, Aberdar, Bez rikverca, Pod pritiskom, Vibra i Futurephobia. 

O pobjednicima će odlučiti stručni žiri u čijem će se sastavu nalaziti legendarna imena domaće rock scene, ali i publika, koja će takođe moći da glasa za najbolji bend i to putem Instagram i Facebook profila Banjalučke gitarijade, tako što će lajkovati fotografiju svojih favorita.

Bend sa najviše lajkova sa obe stranice osvojiće nagradu publike, u vidu vaučera za održavanje proba u Muzičkoj vežbaonici Charlie, dok je nagrada za pobjedike izabrane od strane sturčnog žirija snimanje autorske muzike u Muzičkom Centru Pavarotti u Mostaru.

Photo: Promo
Photo: Promo
Previous post

Kvalitet pre svega... Deftones uleteli u biznis s marihuanom

Next post

Film “Skoči, dušo” na zatvaranju 13. Merlinka festivala

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *