Home»Muzika»Racija u kući Merlina Mensona, policija pronašla ključne dokaze o zlostavljanju žena…

Racija u kući Merlina Mensona, policija pronašla ključne dokaze o zlostavljanju žena…

4
Shares
Pinterest Google+
Merilin Menson/Photo: facebook@MarilynManson
Merilin Menson/Photo: [email protected]

U kuću muzičara Merilina Mensona upala je policija, odnosno istražitelji šerifa iz Los Anđelesa, koji su navodno zaplenili diskove usled istrage i optužbi da je seksualno zlostavljao više žena, prenosi Daily Mail.

Eva Himenez, zamenica šerifa, potvrdila je da je 52-godišnjem Marilinu nalog za pretres uručen u njegovom domu u Zapadnom Holivudu, te da su ga detektivi počeli istraživati zbog prijave o porodičnom nasilju između 2009. i 2011. godine u Zapadnom Holivudu, gde je u to vreme živeo, a zbog kojih ga je prijavila njegova bivša Evan Rejčel Vud.

Prema pisanju TMZ-a racija u njegovom domu povezana je s optužbama za napade koje Menson poriče.

Detektivi Specijalne jedinice za žrtve navodno su u ponedeljak rano ujutro otišli u kuću s nalogom za pretres i zaplenili su tvrde diskove i jedinice za skladištenje dokumenata, koji će biti pregledani pre nego što slučaj bude podnet okružnom tužiocu Los Anđelesa.

ZVEZDA “IGRE PRESTOLA” ZVANIČNO PODIGLA TUŽBU PROTIV MENSONA: TERAO ME JE NA S**S UZ DROGU I POD PRETNJOM SILE

Identiteti svih žena uključenih u slučaj nisu otkriveni, ali je nekoliko njih ove godine javno izjavilo da ih je Menson fizički, seksualno i emocionalno zlostavljao, a neke su podnele i tužbe.

Izjavile su da ih je Menson navodno zaključavao u malu, zvučno izolovanu staklenu prostoriju u kući, koju je nazvao „sobom loših devojaka“. Žrtve su utvrdile da je prostor koristio kao samicu za psihičko mučenje žena.

Podsetimo, Merilin Mendon je na naslovne strane medije dospeo u februaru 2021. godine, kada je pevačica Fili Bridžers tvrdila da je posetila njegov dom kao tinejdžerka, te da je jednu od soba zvao „sobom za silovanje“.

Zvao je “soba za loše devojke”… Marilyn Manson

Posted by Headliner.rs on Monday, 15 November 2021

Merilin je oduvek intrigirao javnost.

Sa glumicom Rose Megoven bio je veren od 1999. do 2001. godine, a nakon raskida ona je istakla kako se nisu slagali u mnogočemu.

Mensona i plesačicu i manekenku Ditu Fon Tiz počeli su da povezuju 2001., a tri godine kasnije Merilin je kleknuo pred nju. Venčali su se na privatnoj ceremoniji, ali je ona krajem oktobra 2006. predala papire za razvod u kojima je kao razlog tome navela nepomirljive razlike među njima, piše Dnevnik.hr.

Istakla je i kako ne odobrava njegove provode i veze s drugim devojkama.

Samo godinu dana kasnije Merilin je završio u vezi s Evan Rejčel Vud.

Nekoliko puta su prekidali i mirili se, a on ju je zaprosio na svom koncertu u Parizu 2010. godine. Nisu dugo izdržali zajedno, pa su godinu dana kasnije zauvek prekinuli.

ESME BJANKO IZ “IGRE PRESTOLA”: MENSON JE ČUDOVIŠTE, ZLOSTAVLJAO ME NA NEZAMISLIVE NAČINE…

Američka fotografkinja Lindzi Usih je 2012. godine u jednom intervjuu rekla da je devojka Merilina Mensona, ali su kao par tek nekoliko meseci kasnije potvrdili vezu. Menson je u intervjuu koji je prošle godine dao Nikolasu Kejdžu rekao da se venčao na privatnoj ceremoniji usred pandemije korona virusa, a odabranica njegovog srca bila je upravo Lindzi.

Početkom ove godine našao se na udaru kritika jer ga je desetak žena s kojima je bio u nekoj vrsti veze optužilo za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ešli Morgan Smitlajn je za magazin People govorila o navodnom zlostavljanju koje je proživela tokom njihove veze.

– Izrezao bi me po stomaku i onda bi pio moju krv. Nakon toga bi me terao da ja pijem njegovu – kazala je.

Merilin je u februaru 2021. rekao da su njegovi intimni odnosi uvek bili u potpunosti sporazumni s njegovim partnerkama.

Previous post

Rijana zvanično proglašena nacionalnom junakinjom novoproglašene republike Barbados

Next post

Gorica Popović: Plaši me što mediji uče mlade ljude pogrešnim životnim vrednostima...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *