Home»Film»Vratio se Neš Bridžis… Don Džonson ponovo u svojoj omiljenoj ulozi, za sada na filmu, priča se i o seriji

Vratio se Neš Bridžis… Don Džonson ponovo u svojoj omiljenoj ulozi, za sada na filmu, priča se i o seriji

5
Shares
Pinterest Google+
Nash Bridges: The Movie, promo
Nash Bridges: The Movie, promo

Glumac Don Džonson (71), koji se proslavio ulogom policajca Neša Bridžisa u istoimenoj seriji još 1996. godine, sada se ponovo vraća omiljenom liku.

Ovog puta će avanture biti prikazane kroz film “Nash Bridges: The Movie”

– Volim njegov karakter. U jednom trenutku je dobro raspoložen i šali se, a već u sledećem je ozbiljan. A ja sam se zapitao da li ponovo mogu da prenesem taj duh – obrazložio je glumac, dodajući da mu je upravo Neš Bridžis omiljeni lik u karijeri.

Kako je rekao, voleo bi da vidi i gde je policijski inspektor i amater mađioničar koji je patrolirao u žutom automobilu kroz San Francisko, završio nakon 20 godina.

– Zamišljam da je još uvek u formi i sposoban da obavlja svoj posao. Takođe, mislim da je mnogo mudriji i pažljiviji, ali da je i dalje u stanju da kriminalcima utera strah. Ipak, mislim da bi sada prvo dobro razmislio pre nego što bi tako nešto uradio – ispričao je Džonson.

Nakon prvobitnih šest, veoma uspešnih sezona, Neš Bridžis ovoga puta dolazi na velika platna bioskopa, a premijera u SAD-u će biti večeras.

Nash Bridges: The Movie, promo
Nash Bridges: The Movie, promo

Za scenario je bio zadužen Dejmon Lindelof, koji ističe da nikog drugog nisu mogli da zamisle u ulozi Neša Bridžisa, osim Džonsona.

– Serija je imala dobre kritike i gledanost tokom svih šest sezona, pre nego što smo morali da zaključimo snimanje 2001. godine, kao rezultat nesloge između CBS kanala i Paramount kompanije, koje su bile producenti serije. Sve to, ostavilo je gorak ukus u ustima kako nas, tako i publike. Film bi trebalo to da ispravi – ispričao je scenarista.

– Džonson ima čvrst i zaštitnički stav prema svom liku, pa zato ni on, ni mi, nismo mogli da zamislimo nekog drugog kako tumači Neša Bridžisa – dodao je on.

Ukoliko film bude probudio interesovanje publike, ekipa bi mogla da se odluči i na nove sezone serije.

– To je verovatno uvek bilo u našoj podsvesti. Ako sve prođe kako treba i brojke budu dobre, bilo bi veoma zabavno snimiti još avantura – nagovestio je Džonson.

Previous post

Otvorena izložba "Evrovision. Crossing Stories and Spaces" u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine

Next post

Uz ovacije publike završen 37. Valjevski Jazz festival (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *