Home»Muzika»Hvala za 50 godina podrške… Koverdejl lično pozvao fanove iz Srbije na koncert na Tašu

Hvala za 50 godina podrške… Koverdejl lično pozvao fanove iz Srbije na koncert na Tašu

3
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Koverdejl/Photo: YouTube printscreen
Dejvid Koverdejl/Photo: YouTube printscreen

Kao što je Headliner prvi već objavio, legendarni bend Whitesnake, predvođen sjajnim i harizmatičnim Dejvidom Koverdejolom, u okviru oproštajne tuneje održaće koncert na Tašmajdanu 6. jula 2002. godine, na mestu koje fanovi najviše pamte po nezaboravnom “olujnom” nastupu 2019. godine.

Bendu će se, prvi put u karijerin na bini pridružiti basistkinja Tanja O’Kalagan o čemu smo pisali ovde, a sam Koverdejl poslao je posebnu poruku beogradskoj publici.

Pogledajte kako je slavni pevač pozvao publiku na koncert na Tašu:

Da podsetimo, ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti od srede 24. novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona – www.tickets.rs – u sledećim kategorijama:
🤘 Parter – 2900,00 RSD
🤘 Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD
🤘 Tribine – 3500,00 RSD

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glen Hjuz, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea. Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Takođe, Whitesnake na Tašu koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i BESPLATNO testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Previous post

Sloboda ili smrt... Poručuje makedonski Mizar novim singlom "1903"

Next post

Stigli "Crni kilovati", šesti album benda Fluid Underground

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *