Home»Muzika»E-play svira sa prijateljima 27. novembra u Amerikani, a oni su – Bane Sunshine, Kiza Iskaz, Matija Dedić…

E-play svira sa prijateljima 27. novembra u Amerikani, a oni su – Bane Sunshine, Kiza Iskaz, Matija Dedić…

4
Shares
Pinterest Google+
E-play / Photo: Danilo Mataruga
E-play / Photo: Danilo Mataruga

Alternativni bend E-play prvi put u karijeri održaće specijalan koncert na kojem će sa svojim dragim prijateljima muzičarima u subotu, 27. novembra podeliti binu beogradskog Doma omladine.

– Jedva čekamo ovaj koncert, koji će biti veoma značajan za nas. Kroz našu, ne tako malu, karijeru stekli smo mnogo prijatelja, a u subotu u Amerikani ćemo imati čast da zasviramo sa nekima od njih. Održali smo dosta proba sa našim gostima i mogu vam reći da kada su Bane Sunshine i Kiza Iskaz uzeli mikrofone u ruke, naša prostorija za probe se zatresla! Energija sa njima je neverovatna, jedva čekamo da to izvedemo uživo. Podelićemo binu sa još dragih prijatelja, to su Bojan i Romana iz grupe Artan Lili, Matija Dedić na klaviru, a posebna nam je čast što ćemo ugostiti Trutovog učenika Vuka, koji ima samo 11 godina – poručila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

Photo: Promo
Photo: Promo

Grupa E-Play je do sada objavila pet studijskih izdanja, a tokom 2020. godine, posle CD-a i digitalnih platformi, i prvi vinil u karijeri – album “Sloboda”.

Tokom pandemije bend je bio veoma aktivan i prilagođavao se novim okolnostima na razne načine: nastupao je online na holandskom Eurosonic festivalu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje Sloboda Mićalović, dobio je nagradu za pesmu i spot godine “Sloboda” od RTS-ove emisije Bunt, objavio “Srešćemo se neki drugi put “ u live verziji…

Svirali su na dva filmska festivala tokom letanje sezone 2021. godine kao i na Beer festu, EXIT festivalu, Nisomniji,  Air festu i Al Rock festu.

E-PLAY I BAJAGA SNIMILI ZAJEDNIČKU PESMU… POGLEDAJTE VIDEO SINGL “HOTEL JUGOSLAVIJA”

Pred koncert 27. novembra u Domu omladine Beograda, E-Play je objavio novi singl i spot “Hotel Jugoslavija”, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

U pitanju je ljubavna pesma, prožeta retro pop prizvucima osamdesetih, koja je nazvana po mestu svog nastanka – čuvenom beogradskom hotelu “Jugoslavija”, u kome E-play ima prostorije za probe.

Koncert benda E-play zakazan je za 21:00 čas, a ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se nabave na Blagajni DOB i prodajnim mestima Ticket Visiona.

Koncert “E-play sa gostima” organizuje Dom omladine Beograda uz podršku organizacije SOKOJ.

Previous post

Njegove ubice... Pročitajte među prvima odlomak iz novog romana Dejana Stojiljkovića "Zvezda nad prazninom", posvećenog kultnom srpskom pesniku Branku Miljkoviću

Next post

Kabare "Tražim pravog" večeras na sceni KC Čukarica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *