Home»Muzika»Nema kraja bez Beograda… Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula!

Nema kraja bez Beograda… Whitesnake na Tašmajdanu 6. jula!

Dejvid Koverdejl: Vreme je da stavim tačku na 5 dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!

25
Shares
Pinterest Google+
Dejvid Koverdejl& Photo> Tyler Bourns (promo, Avalon)
Dejvid Koverdejl/ Photo: Tyler Bourns (promo, Avalon)

Godina 2022. biće upamćena i po sledećem – legendarni pevač i frontmen, Dejvid Koverdejl rešio je da u njoj okonča karijeru jednog od najvećih svetskih bendova svih vremena – Whitesnake.

Iako su im poslednji albumi bili odlični, a koncerti kvalitetni i nezaboravni, najbolji odlaze sa stilom – velikom globalnom turnejom!

A kraj nije kraj – bez Beograda.

Dejvid Koverdejl& Photo> Tyler Bourns (promo, Avalon)
Dejvid Koverdejl/ Photo: Tyler Bourns (promo, Avalon)

Maestralni Dejvid Koverdejl, poznat po fantastičnom glasu i multiplatinastim hitovima, odlučio je da se oprosti od publike na vrhuncu karijere:

– Neizmerno se radujemo koncertu na Tašmajdanu 6. jula 2022! Pridružite nam se u slavlju svega onoga što Whitesnake predstavlja skoro 50 godina – čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju!

Vreme je da stavim tačku na pet dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda jednostavno nije moguć!

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti od srede 24. novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona – www.tickets.rs – u sledećim kategorijama:

🤘 Parter – 2900,00 RSD

🤘 Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD

🤘 Tribine – 3500,00 RSD

The Dead Daisies/ Photo: Promo (Avalon)
The Dead Daisies/ Photo: Promo (Avalon)

Beogradski koncert je, zahvaljujući Avalon produkciji, dobio i svetsku ekskluzivu – jedino na Tašmajdanu će Koverdejlov prijatelj i saborac iz Purple dana, Glen Hjuz, deliti binu sa frontmenom Whitesnakea.

Fanovi će moći da uživaju u odličnoj svirci njegovih The Dead Daisies, a Whitesnake i Deep Purple obožavaoci mogu već da naslute kako će izgledati jedan od biseva.

Zato pozivamo sve rokere i ljubitelje dobrog zvuka da, zajedno sa nama, isprate jednog od najboljih pevača svih vremena koji se, od davne 1975. pa na ovamo, uvek vraćao Beogradu spektakularnim koncertima!

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i BESPLATNO testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

Previous post

Sting tvrdi: Ja sam heavy metal pevač...

Next post

Ewiniar predstavio debi album "Burning the Night“

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *