Misliš da si fenomenalna, a zapravo si mrtva… ovo je rečenica koja je život Džejmi Li Kertis okrenula naglavačke

0
290
Oglasi
Džejmi Li Kertis/Photo: movie promo
Džejmi Li Kertis/Photo: movie promo

Glumica Džejmi Li Kertis rođena je Los Anđelesu 22. novembra 1958. godine. Karijeru je započela ulogom u kultnom hororu “Noć veštica”, godinama je glumila u velikih hitovima, a ove godine objavila da je proslavila 22 godine apstinencije od alkohola i tableta.

Džejmi Li Kertis otkrila: Muzika Grete Van Fleet mi je pomogla da snimim “Halloween Kills”

Objasnila je kako je milošću Božjom i uz pomoć nekoliko prijatelja uspela da pobegne od ovisnosti i da je već 22 godine čista. Džejmi je imala “istoriju bolesti” u porodici, jer se njen otac, slavni glumac Toni Kertis, borio sa zavisnošću do kokaina, heroina i alkohola. Njen polubrat Nikoas Kertis umro je od predoziranja heroinom 1994. godine. Pre tri godine, glumica je priznala da je tokom devedesetih 10 godina bila zavisna od tableta. Tada je priznala i da je jednom uzela drogu zajedno sa svojim ocem, ali da je to bilo jedini put u njenom životu.

– Nikada nisam uzimala alkohol i tablete dok sam radila. Nikada se nisam drogirala pre 17 sati, nikada nisam uzela tablete u 10 sati ujutru. Radila sam to u kasno poslepodne ili predveče – osećala sam se kao da sam ušla u toplu kupku od opijata – rekla je Džejmi dodajući kako niko nije znao za njenu zavisnost. Sve dok jedne večeri nije popila pet tableta Vicodina zajedno s čašom vina, pri čemu nije primetila da je prijateljica gleda. Ta prijateljica joj je rekla “misliš da si fenomenalna, a zapravo si mrtva”.

Majkl Mejers je opet preživeo… Pogledajte novi trejler za 12. nastavak “Noći veštica”

To je bio znak. A Džejmi Li Kertis ga je razumela. I zato je sada gledamo u “Halloween Kills” kako konačno, valjda, pobeđuje Majkla Mejersa. 

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime