Home»Muzika»Zarobljeni u senci Čestera Beningtona…. Majk Šinoda progovorio o neizvesnoj budućnosti Linkin Parka

Zarobljeni u senci Čestera Beningtona…. Majk Šinoda progovorio o neizvesnoj budućnosti Linkin Parka

7
Shares
Pinterest Google+
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark
linkin Park/ Photo: Facebook @linkinpark

Možda je jedan od najtragičnijih gubitaka na rok muzičkoj sceni poslednjih godina bila smrt frontmena Linkin Parka Čestera Beningtona.

Kada je roker preminuo 2017, ostavio je milione fanova slomljenih srca, a njegov bend bez pevača. Dok bi mnogi bendovi regrutovali novi vokal ili odlučili da ga raspuste bend posle smrti jednog od njihovih najvažnijih članova, Linkin Park je i dalje zaglavljen u sredini.

MAJK ŠINODA O NEOBJAVLJENOJ PESMI LINKIN PARKA “FRIENDLY FIRE”…

Bend niti radi sa drugim pevačem niti je najavio raspuštanje otkako su izgubili Beningtona. Evo šta je Majk Šinoda rekao u vezi sa budućim planovima benda i njihovom nedavnom izjavom o radu na novom materijalu. Da li će fanovi Linkin Parka videti zamenu pokojnog frontmena?

– To trenutno nije moj cilj. Mislim da se to mora dogoditi prirodno. I ako nađemo nekoga ko je sjajna osoba za koju mislimo da se dobro uklapa u ličnost i stilski, onda bih mogao da pokušam da uradim neke stvari sa nekim. Potencijalna promena sastava ne bi bila zbog zamene Beningtona, jer ne bih želeo da se ikada osećam kao da menjamo Čestera.

PISMO LINKIN PARKA ČESTERU BENINGTONU: SMEŠNI, AMBICIOZNI, KREATIVNI GLAS U SOBI JE UTIHNUO…

Iako je basista Dejv Farel prošle godine otkrio da je bend radio na novim muzičkim idejama tokom izolacije zbog korona virusa, Šinoda je nedavno rekao da bend ne planira da se vrati. Prema njegovim rečima, oni nisu u stanju da emotivno i kreativno rade na novoj muzici, što znači da se ne radi o tome da imaju novog pevača; radi se o još uvek neprežaljenom Česteru Beningtonu.

HL/Izvor: rockcelebrities.net

Previous post

Rolling Stones odsvirali "Ain't Too Proud to Beg" uživo posle 14 godina

Next post

Džon Malkovič o pametnjakovićima s društvenih mreža: Koga briga za anonimne kritičare... ponekad su zabavni, ali njihovo mišljenje ne znači ništa...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *