Home»Muzika»Posle šest godina veliki beogradski koncert grupe S.A.R.S. 17. decembra u Kombank dvorani

Posle šest godina veliki beogradski koncert grupe S.A.R.S. 17. decembra u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
S.A.R.S./ Photo: Jan Kocjan (promo, Kombank dvorana)
S.A.R.S./ Photo: Jan Kocjan (promo, Kombank dvorana)

Posle šest godina od nastupa u Hali sportova, sedmočlanu ekipu grupe Sveže amputirana ruka Satriania gledaćemo 17. decembra u od 20:30 časova u Kombank dvorani.

Uvek energični na bini, u sastavu  – vokal, prateći vokal, gitara, bas gitara, harmonika/klavijatura, truba i bubanj i ovoga puta prirediće svojim fanovima koncert pun dobrih vibracija.

– Predugo smo čekali naš solo koncert u Beogradu i zato nas je obradovala vest da će se napokon desiti i to u prostoru u kom do sada nismo imali priliku da sviramo. Iako smo prethodnih godina imali dosta festivalskih nastupa u našem gradu, na koncertu u Kombank Dvorani će fanovi S.A.R.S.-a imati jedinstvenu priliku da čuju i neke pesme koje odavno nismo uživo izvodili kao i neke nove koje tek pripremamo za novi album. Beograde, vidimo se 17. 12. da zajedno napravimo veče za pamćenje – poručio je uoči nastupa frontmen i vokal benda, Žarko Kovačević.

S.A.R.S./ Photo: AleX
S.A.R.S./ Photo: AleX

Podsetimo, ekipu benda, pored Žarka Kovačevića, čine i Nevena Filipović (prateći vokal), Aleksandar Luković (gitara), Nenad Đorđević (bas gitara), Milan Jejina (bubnjevi), Boris Tasev (klavijature, harmonika) i Nebojša Pavlović (truba).

Tokom karijere bend je dobio brojne nagrade i priznanja, među kojima je najznačajnija “MTV Award – Best Adria Act“ koju su osvojili 2016. godine kao najbolji regionalni izvođači.

S.A.R.S. je u periodu od svog nastanka, pa do danas, uspeo da održi više od 700 koncerata širom sveta, što u dvoranama, što na najznačajnijim muzičkim festivalima i trenutno važi za jedan od najtraženijih autorskih bendova na prostoru Balkana.

Ulaznice za koncert možete da nabavite na blagajni Kombank dvorane kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Previous post

A hteli su da snime običnu ljubavnu pesmu... Neozbiljni pesimisti predstavili spot za "Baladu"

Next post

Koliko je ovo realno... Dvejn Džonson - novi Bond?

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *