Zvezda 80-ih i tiha patnja generacije X, danas se bavi baštovanstvom i samo se seća vremena kada je bila – divlja

0
69
Kim Wajld/Photo: YouTube printscreen
Kim Wajld/Photo: YouTube printscreen

Kim Vajld, engleska pevačica veoma popularna osamdesetih i za mnoge seks simbol generacije, danas je napunila 61. godinu.

NJen prvi album doživeo je uspeh 1981. godine, a pesma “Kids in America” je obeležila njenu karijeru. Već decenijama se bavi baštovanstvom, za koje tvrdi da joj je pomoglo da se oporavi od nervnog sloma koji imala u jeku slave:

– Kupila sam ambar iz 16. veka koji sam renovirala i preselila sam se za 30. rođendan. Imala sam odličnu rođendansku žurku. Moj tata se ustao i pevao. Ja sam ustala i pevala. Odlično smo se proveli, onda su svi otišli sutradan i ostala sam sama. Bukvalno. Bilo mi je mnogo teško. Verovatno sam imala nervni slom. Bilo je prilično intenzivno jer nikada do tada nisam bila u tako mračnom tunelu. Budila sam i nisam videla nikakvo svetlo na kraju tunela. Samo se sećam da nisam imala motivaciju. Bilo mi je teško jer sam imala sve što sam mislilia da želim- pravila sam muziku, bila pop zvezda, putovala sam svetom, ali mi je u duši bila rupa. Osećala sam se nezahvalno jer sam imala tako mnogo, a nije mi bilo dovoljno – ispričala je Kim.

Kim Vajld/Photo: officialkimwilde
Kim Vajld/Photo: officialkimwilde

Kako je sama rekla, iz depresije je izvuklo baštovanstvo kojim se aktivno bavi već decenijama. Pre nekoliko godina za Guardian je izjavila da je jedan od neprijatnijih momenata u životu bio kada su je 2012. snimili pripitu kako peva u metrou. I danas, kada joj puste ovaj video, mora da napusti prostoriju.

– Super smo se provodili. Kokteli nisu imali opasan ukus, sve dok nisam izašla na svež vazduh. Sve me je stiglo sledećeg dana. Imala sam jak mamurluk pomešan sa paranojom i anksioznošću, kada je moj muž uzeo kompjuter i počeo da gleda snimke. Bili su jako gledani. Nisam bila sigurna da li da se smejem ili da plačem – pričala je svojevremeno.

KIM VAJLD VIDELA VANZEMALJCE U NOĆI KAD JE UMRO MAJKL DŽEKSON… NISAM BILA PIJANA, ONI SU ZASLUŽNI ZA MOJ POVRATAK NA SCENU

Kim se 1996. godine udala za glumca i muzičara Hala Faulera sa kojim ima sina Harija Tristana i ćerku Rouz. Poslednji studijski album “Here come the aliens” objavila je 2018. godine, a u septembru ove godine nastupala je na festivalu “Lets Rock 80s”.

HL/Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime