Who See objavili novi singl “Viđi nane”, u saradnji sa nemačko-persijskom pevačicim TriXstar

0
38
Who See (OK Fest 2021)/ Photo: AleX
Who See (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

Posle uspešne letnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See klapa se vratila diskografiji novim singlom. Reč je o saradnji sa nemačko – persijskom pevačicom Ima Ghafouri, poznatom kao TriXstar.

Internacionalna sinergija spakovana je u “sonični anti-depresiv” – “Viđi nane”, preko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

TriXstar/Photo; press promo
TriXstar/Photo; press promo

Dejan Dedović Dedduh pesmu objašnjava kao:

– Subjektivno, jedna lijepa reggae pjesma koja nagovještava bolje dane. Nije motivaciona, ali daje nadu.

Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar  nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea, i dokaz je da muzika ne zna za granice.

– TriXstar je umjetnica koju pratimo već neko vrijeme i sve to što smo čuli od nje govori nam da se radi o supertalentu koji tek treba da osvoji svijet. Imamo osjećaj da biće banje i to nas je spojilo – kaže Dedduh

WHO SEE I SAŠA ANTIĆ (TBF) OBJAVILI VIDEO SINGL “IDU DANI”, INSPIRISANI KULTNIM ISTOIMENIM FILMOM I PESMOM IZ 1970.

Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i priprema se za sledeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pesmama i albumima, oštrim, duhovitim tektovima, i upečatljivim, inovativnim video spotovima i koncertima.

Pogledajte spot za “Viđi nane”

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime