The Black Room predstavili novi video singl “Lawless Boulevard”

0
81
The Black Room/ Photo: Kristina Barišić (promo, Dallas Records)
The Black Room/ Photo: Kristina Barišić (promo, Dallas Records)

Riječka rok četvorka The Black Room predstavila je novi video singl pod nazivom “Lawless Boulevard” koji će se naći na albumu “Motel Monaco” planiranom za početak 2022. godine.

Singl je drugi novi deo trilogije započete numerom “I’ll Talk You Into It”, a kojim nastavljaju vokalno-muzičku priču o egzistencijalnim temama svoje generacije.

RIJEČKI THE BLACK ROOM OBJAVIO VIDEO SINGL “I’LL TALK YOU INTO IT” I NAJAVIO NOVI ALBUM

Njihov zvuk ukorenjen je u garažnom roku i snažno podseća na brit-rock devedesetih, što im je donelo odlične kritike i naklonost publike već sa prvim objavljenim materijalima.

Tekstovi su inspirisani ličnim pričama, a stihovima progovaraju o mnogim društvenim temama.

Lawless Boulevard/ Photo: Kristina Barišić (promo, Dallas Records)
Lawless Boulevard/ Photo: Kristina Barišić (promo, Dallas Records)

Pesma “Lawless Boulevard” govori o odrastanju u okruženju novog milenija, nove države, ali i generacijske melanholije upakovane u plesni beat i pevljive deonice, a vizuelni identitet i ovoga puta je osmislila riječka rediteljka Kristina Barišić.

Muziku, tekst i aranžman za “Lawless Boulevard” uradili su Jakov Katalinić, Leo Ventin, Ivan Ritoša i Kruno Kukuljan dok je za produkciju bio zadužen Matej Zec (GIS studio).

Spot je snimio Sanjin Stanić, a u njemu su glumili: Tino Trkulja, Tena Liverić, Mihailo Benington, Lea Bradarić, Hana Belobrk, Tea Miškec, Laura Lukač, Tonka Špoljar, Chiara Komadina, Matija Plesa, Borna Đeke, Ivan Škara i Alex Katuna.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime