U 41. godini izenada preminuo glumac Hit Frimen, zvezda serija “Bones” i “NCIS”

0
116
Hit Frimen/Photo: YouTube ENews printscreen
Hit Frimen/Photo: YouTube ENews printscreen

Hit Frimen, glumac koji se pojavio u brojnim televizijskim serijama uključujući “Bones”, “NCIS” i “The Closer”, preminuo je, objavio je njegov menadžer. Frimen je imao samo 41 godinu.

– Zaista smo shrhani gubitkom našeg voljenog Hita Frimena. Briljantno ljudsko biće, intenzivnog duha, ostaviće neizbrisiv otisak u našim srcima – rekao je Frimenov menadžer Džo S. Montifior u izjavi za CNN u utorak.

– Njegov život je bio ispunjen dubokom odanošću, privrženošću i velikodušnošću prema svojoj porodici i prijateljima.

Frimen je glumio ubicu u seriji “Bones” od 2005. do 2007. kao i Bendžamina Franka u “NCIS” 2003. godine.

– Bio je izuzetno ponosan na svoj nedavni filmski rad i bio je vrlo uzbuđen zbog sledećeg poglavlja svoje karijere – dodao je Montifior.

– Njegova izuzetna ostavština kao sina, brata, ujaka, prijatelja, izvanredno talentovanog glumca i producenta, vrhunskog kuvara i čoveka s najzaraznijim i najspektakularnijim smehom, živjeće zauvek. Neka njegova uspomena bude blagoslov svima koji su ga poznavali i voleli – rekao je.

Uzrok Frimenove smrti nije objavljen. Gabrijel-Kejn Dej-Luis, sin glumaca Danijela Dej-Luisa i Izabele Ađani, koji je nedavno radio s Frimenom, bio je među onima koji su mu odali počast na društvenim mrežama.

– Stvorili smo tako jaku vezu od samog početka, a ti si mi postao mentor. Gledati te kako radiš bila je tolika privilegija. Tvoja harizma, tvoj talenat, tvoj humor, tvoja strast i tvoj usijani irski temperament jako će nam nedostajati – zaključio je.

HL/Izvor: jutarnji.hr

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime